•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›

Reviews van Rijschool Petra

7,2 Birgit Janssen schreef op
Petra is erg begaan met de leerling en geeft ook goed aan wat de leerling goed en fout doet.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Kevin Stevelmans schreef op
De rijlessen waren altijd enorm fijn doordat Petra altijd aardig, rustig en medelevend reageerde. Bij iedere situatie geeft zij goed en duidelijk uitleg en probeert zij jou altijd zo goed mogelijk te begrijpen om hierbij te helpen.

Erg fijn om rijlessen op deze manier te beleven, zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anne Wessels schreef op
Hele fijne en goede sfeer! Veel geleerd dankzij de top uitleg! Ik ben zeer te spreken over deze rijschool en zou iedereen deze willen aanraden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Shannon schreef op
Toen ik begon met rijlessen was ik verschrikkelijk nerveus en bang om er aan te beginnen. Zij heeft me geholpen over deze angst heen te komen, en heeft me laten zien dat iedereen kan rijden. Ze is heel erg geduldig, harstikke vriendelijk en humorvol. Als ik het over zou moeten doen ging ik zonder twijfel weer bij haar..!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Een absolute aanrader! Geen enkele slechte les ervaren en altijd verheugd op de volgende les! Goede uitleg en veel geduld.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Petra

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Petra

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.