•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
kaart van Geleen

Contactgegevens

Rijschool Petra Beneluxlaan 155 6164ER Geleen
Website: http://www.rijschoolpetra.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Rijschool Petra

10 Shannon schreef op
Toen ik begon met rijlessen was ik verschrikkelijk nerveus en bang om er aan te beginnen. Zij heeft me geholpen over deze angst heen te komen, en heeft me laten zien dat iedereen kan rijden. Ze is heel erg geduldig, harstikke vriendelijk en humorvol. Als ik het over zou moeten doen ging ik zonder twijfel weer bij haar..!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Een absolute aanrader! Geen enkele slechte les ervaren en altijd verheugd op de volgende les! Goede uitleg en veel geduld.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Monika schreef op
Deze rijschool speelt super in op wat de leerling nodig ik heeft ik had veel last van zenuwen daardoor slaagde ik steeds niet toen hebben zij mij pas op de dag van examen verteld dat ik moest afrijden ik kon me van te voren niet druk maken en dat werkte super voor mij na jaren heb ik eindelijk me rijbewijs de instructeur hebben veel gedeeld en leggen je alles duidelijk uit ben zeker super tevreden en beveel deze rijschool ook zeker aan bij anderen??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Vera schreef op
Petra is een super lieve en betrouwbare vrouw. Ze kent alle leerlingen echt persoonlijk en stuurt bijv. zelfs een felicitatie op je verjaardag (ook na het halen van je rijbewijs).
Ik vond het best spannend om te beginnen met rijlessen en hier ging ze heel goed en rustig mee om. Ik heb dan ook altijd hele fijne lessen gehad. Haar uitleg is heel duidelijk en ze maakt altijd ruimte voor vragen of extra oefeningen. Verder is ze heel soepel wat betreft het plannen van de lessen, ze heeft er geen moeite mee om een les te verzetten. Ze denkt goed vooruit en plant dan ook op tijd een toets in. Ze staat open voor feedback en past zich goed aan op de leerling.
Al met al ben ik super tevreden over mijn lessen bij Petra en heb ik het aan haar te danken dat ik in een keer ben geslaagd voor mijn rijbewijs.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Lisanne schreef op
De rijlessen waren bij petra altijd super leuk! Hele lieve,rustige en geduldige vrouw. Ik heb er niks op aan te merken en zou haar zeker aanraden. Ik heb met haar een hele leuke tijd gehad en heb heel veel zelf vertrouwen gekregen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Petra

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Petra

Examencentrum Kerkrade (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Urmond (Auto)

Aantal examens: 51
In één keer geslaagd: ± 38 %
Geslaagd bij herexamen: ± 52 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.