Reviews van Motorrijschool Peter Waterval

8,4 Hakan schreef op
Ongetwijfeld de beste motorrijschool van Limburg. De kennis en vaardigheden die Peter bezit leiden je op tot een echte motorrijder. Toffe, aardige en leerzame instructeur!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Ramona schreef op
Op advies van mijn vader die via peter ook zijn A rijbewijs heeft gehaald heb ik een proefles bij peter genomen.

Hij heeft een open en eerlijke communicatie naar zijn leerlingen en weet ook precies hoe hij welke student moet benaderen en les moet geven.


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Jan schreef op
Prettige persoonlijke benadering, goede voorzieningen, duidelijk en flexibel. Dubbele lessen en samen rijden zijn aan te raden. Goede voorbereiding op examens.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Arjan Traas schreef op
Hele fijne rijschool met een nuchtere persoonlijke aanpak, ideaal! Ofwel privé of met z'n tweeën les, en een ontzettend fijne motor om mee te beginnen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Tim schreef op
Afspraak is afspraak. Altijd op tijd. Duidelijke instructies. Eigen terrein voor voertuigbeheersing. Mede hierdoor alles in 1x gehaald. Bedankt Peter!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Motorrijschool Peter Waterval

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Motorrijschool Peter Waterval

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.