•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
Beoordeel deze rijschool ›

Contactgegevens

Motorrijschool Peter Waterval Schoolstraat 13 6245CE Eijsden
Website: http://www.peterwaterval.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Motorrijschool Peter Waterval

10 Joyce schreef op
Bij Peter Waterval wordt gezorgd dat je niet alleen motorrijbewijs haalt, maar ook met veel plezier en zekerheid de weg op gaat. Peter is eerlijk, betrouwbaar en ook jouw steun als je het even niet meer ziet zitten.

Na het gedraai om de pionnetjes, kon ik elke les volop genieten. Bij Peter ben je geen nummer; instructie op maat is in de breedste zin bij deze rijschool van toepassing. De tweede instructeur Xavier, waarvan ik twee lessen heb gehad, heeft dezelfde rust en aandacht voor je. Kritisch en duidelijk wanneer het moet, ontspannen en flexibel waar het kan.

Peter, bedankt voor alles!


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Patrick Blom schreef op
Ik kan alleen maar positief zijn over de motorrijschool van Peter. Ik heb vooral van Xavier les gehad. Hij heeft me heel goed geholpen bij het onder de knie krijgen van het motorrijden. Bij deze wil ik je via deze weg dan ook bedanken.
Ik kan iedereen aanraden ook les te nemen bij deze motorrijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Dani schreef op
in één woord: Geweldig! Peter zegt waar het op staat waardoor je dingen sneller oppakt gedurende de lessen. Ook weet hij mensen goed in te schatten en dit toe te passen in zijn lessen.

Ook heb ik een paar lessen gehad van mede rij-instructeur Xavier. Ook over Xavier kan ik alleen maar lovend zijn. Alle facetten van het motorrijden worden behandeld, waardoor je later goed voorbereid de weg op kan gaan.

Ik zou aan iedereen de rij-opleiding van Peter aanbevelen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Koen schreef op
Zeer prettige lessen gehad bij Peter. Erg soepel met plannen van de lessen. Peter zeg waar het op staat, waardoor je snel leert en weet waar je aan toe bent.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Ivo schreef op
Enkele prettige lessen gehad bij deze rijschool. Peter is soepel in het plannen van lessen. Bij onvoorziene zaken is er altijd een oplossing mogelijk.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Motorrijschool Peter Waterval

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Motorrijschool Peter Waterval

Examencentrum Maastricht (Bromfiets)

Aantal examens: 3
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 05-04-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Urmond (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 82 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 05-04-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Kerkrade (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 46
In één keer geslaagd: ± 84 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 05-04-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Maastricht (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 54
In één keer geslaagd: ± 82 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 13-04-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.