Reviews van Motorrijschool Peter Waterval

9,2 Jelle schreef op
De lessen van zowel Peter als Xavier zijn een echte aanrader. Het plezier van het motorrijden is de rode draad in het hele traject en is altijd aanwezig! De lessen zijn zowel leerzaam als leuk. Je word goed voorbereid op de examens en krijgt ook handige tips. De lessen duren 1.5 uur wat ervoor zorgt dat je ook goed kunt rijden en er ook echt iets aan hebt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Top rijschool zou het iedereen aanraden , fijne motoren en een goede uitleg zorgt peter er voor dat jij makkelijk en veilig je doel behaald
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Wesley schreef op
Motorrijschool Peter Waterval is het juiste adres om jouw motorrijbewijs te halen!
Fijne manier van lesgeven en je merkt duidelijk het plezier van het motorrijden bij zowel Peter als Xavier.
De lessen zijn duidelijk, instructies worden goed uitgelegd en er worden handige tips gegeven. Met name het plezier hebben in het motorrijden staat hier voorop!
Ik ben zeer tevreden over de rijschool en zal dan ook iedereen Peter en Xavier aanraden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Marvin schreef op
Goede motorrijschool.
Zowel Peter als Xavier zijn beide zeer gedreven om jou als kandidaat veilig te laten genieten van het motor rijden en uiteraard als einddoel dat je alleen de weg op mag.
De ervaring die Peter heeft als instructeur is ook terug te vinden bij Xavier.

Wat betreft inplannen van lessen, avonden was ook mogelijk en weekenden ook, dit was uiterst ideaal.
Al met al zéér tevreden dat ik de rijlessen bij deze 2 heren heb gevolgd!
Een echte aanrader voor iedereen die wilt beginnen met rijlessen voor zijn Motorrijbewijs.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Julie schreef op
Ik had veel moeite met het behalen van mijn rijbewijs. Peter heeft hier altijd goed op ingespeeld. De rijlessen bij Peter en Xavier zijn mij goed bevallen en zeker aan te raden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Motorrijschool Peter Waterval

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Motorrijschool Peter Waterval

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.