Reviews van Motorrijschool Peter Waterval

8 Eurlings J. schreef op
Genoten van mijn lessen bij Rijschool Peter Waterval gegeven door Peter zelf en zijn collega.
Plus punten;
+Veel ervaring
+Professioneel en vriendelijk
+Flexibel met het plannen van lessen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Edwin Wolfs schreef op
Bij Peter en Xavier zie je de passie van het motorrijden goed terug! Allebei heel kundig en zeggen je waar het op staat.

Heel fijn was dat je in de weekenden en s'avonds ook kunt lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Fabiola schreef op
Het was super om bij Peter te kunnen lessen. Een super instructeur met heel veel geduld en begrip.
Ik heb met mijn eigen motor mogen lessen , dat was geweldig.
Deze rijschool is echt een aanrader.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Jelle schreef op
De lessen van zowel Peter als Xavier zijn een echte aanrader. Het plezier van het motorrijden is de rode draad in het hele traject en is altijd aanwezig! De lessen zijn zowel leerzaam als leuk. Je word goed voorbereid op de examens en krijgt ook handige tips. De lessen duren 1.5 uur wat ervoor zorgt dat je ook goed kunt rijden en er ook echt iets aan hebt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Top rijschool zou het iedereen aanraden , fijne motoren en een goede uitleg zorgt peter er voor dat jij makkelijk en veilig je doel behaald
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Motorrijschool Peter Waterval

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Motorrijschool Peter Waterval

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.