•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews van Autorijschool Super

10 Kelly schreef op
Autorijschool Super is super! In 1x kunnen slagen door de geduld van de instructeur en de juiste leermethode. Een echte aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Felicia schreef op
Super leuke en fijne rijlessen gehad! Echt een aanrader. Neemt alle tijd voor je als leerling. Altijd vrolijk en legt alles rustig uit.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Lorenzo schreef op
Goede rijschool waar je altijd op je gemak gesteld wordt tijdens de lessen en goede duidelijke uitleg. Kortweg een goede rijschool om je rijbewijs te behalen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jordy schreef op
In 1x mijn rijbewijs gehaald ondanks mijn eigenwijsheid. Bedankt Henk voor de vele gezellige lessen. Zeker een aanrader voor anderen die hun rijbewijs willen halen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Esma turhan schreef op
Echt een aanrader voor de mensen die nog moeten beginnen met hun rijbewijs.
Leerzame en relaxte lessen je voelt je op je gemak bij Henk en heel veel goeie tips. En mijn rijbewijs dankzij hem in een keer gehaald ??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Super

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Super

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.