Reviews van Rijschool Waterland

8,8 Chantal Kuil schreef op
Super mooie en leerzame ervaring.
Op een speelse en toch ook wel serieuze manier je rijbewijs halen.
Extra aandacht voor de leerlingen die het nodig hebben. Echt een rijschool om aan te raden.

Ik heb echt genoten tijdens mijn rijlessen bij waterland. Een rijschool waar je jezelf kan zijn, lol kunt hebben met elkaar en toch serieus bezig kunt zijn met rijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 M.Landstra schreef op
Wat een fantastische leuke ritten hebben we gehad!
Veel geleerd en enorm gelachen! Ook flexibel qua tijden en planning.
Nogmaals enorm bedankt voor de goed verzorgde lessen! Inmiddels mijn rijbewijs alweer 8 maanden in the pocket! Echt een aanrader!!!


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Sabrina G schreef op
Na een enorm leuke en leerzame tijd gehad te hebben met Daniel kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze rijschool. Er wordt goed gekeken naar je ontwikkelingspunten waardoor je het zo onder de knie hebt. Daniel wist mij daar uitstekend in te helpen en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor. Verder voelde ik me altijd op me gemak aangezien Daniel het beste uit je weet te halen.

Ondanks dat ik helaas een nare ervaring heb gehad met het CBR, wist Daniel mijn zelfverzekerdheid zeer snel te herstellen. Ik heb de beste tijd met hem gehad en heb ook zeer veel respect voor hoe goed en rechtvaardig hij qua persoon is! Je hebt het zeker goed als je hem als instructeur hebt. Ik ben zo blij dat ik deze ervaring met hem heb doorgebracht. Kortom, zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Justyna Drywa schreef op

Goede instructeur met veel gedoeld en een goeie uitleg.Een goed gevoel voor humor.In een keer mijn rijbewijs gehaald.Een echte aanrader.
Tot rijschool!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Simcha schreef op
Hele aardige rij-instructeur, met gevoel voor humor en goed advies voor jouw weg naar het praktijkexamen. Duidelijke instructies en uitleg en heeft oog voor alles wat je moet weten voor het praktijkexamen. Zo ben ik in 1x geslaagd.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Waterland

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Waterland

Examencentrum Groningen (Auto)

Aantal examens: 5
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 03-01-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Winschoten (Auto)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 03-01-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.