Reviews van Key2drive

8 Sylvia schreef op
Na een aantal jaren niet met een aanhanger gereden te hebben vergde het wel moed om de draad weer op te pakken. Peter Kamminga van key2drive was voor mij de aangewezen persoon om het avontuur van het rijden met een aanhanger weer een nieuwe dimensie te geven!! Het is prettig om rustige aanwijzingen te krijgen, af en toe even te stoppen om kleine verduidelijking te bespreken en na afloop van de les nog even door te nemen wat er niet goed ging en waarom en vooral met humor de dommigheden te relativeren. Lachen helpt!
Ik heb de 2 opfrislessen als heel plezierig ervaren. Petra bedankt!!
Sylvia van Dam

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 anneke schreef op
Ik vond key2drive Sappemeer een geweldige ervaring. Petra is de gene waar ik les van heb gehad en zij is een eerlijke rechtvaardige maar ook zeker een humoristiche vrouw. Ik heb met heel veel plezier bij haar gereden. Ik zou haar ook aanbevelen bij anderen als men vraag naar een goeie rijschool. Key2drive Sappemeer ga zo door.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Ik heb met veel plezier gereden bij deze rijschool. De uitleg was erg duidelijk. Er zijn 2 instructeurs die beide veel geduld hebben en ook veel humor.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,4 Diana schreef op
Vrijdag heb ik in mijn rijbewijs gehaald! Ik wil Petra van rijschool Key2drive uit Hoogezand heel erg bedanken. 4 maanden geleden vond ik autorijden niets meer aan, maar door de enthousiaste begeleiding van Petra ben ik het juist super leuk gaan vinden, We hebben veel gelachen en vind het eigenlijk erg jammer dat het alweer voorbij is.... Nogmaals, bedankt Petra!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Matthijs schreef op
Ik ben zeer te spreken over deze rijschool. In het verleden heb ik ervaringen gehad met andere rijscholen die meer gericht waren op het financiën dan op de eindresultaten.

Dat is voor iedereen natuurlijk een afkicker, dus ben ik ergens anders wezen kijken. Ik kwam toen dankzij een kennis in contact met key2drive, waar ik erg tevreden mee ben.

De instructeur zorgde ervoor dat ik snel zelfvertrouwen kreeg achter het stuur, en moedigde mij aan terwijl ik aan het rijden was. Deze rijschool heeft ervoor gezorgd dat ik snel vertrouwt was met de auto en dat zijn toch zaken die ik mistte bij de andere rijscholen.

Als ik terugkijk, zal ik toch key2drive aan mijn vrienden en familie aanbevelen. Deze persoonlijke en vertrouwde rijschool krijgt van mij een echte dikke plus.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig

Beoordeel Key2drive

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Key2drive

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.