Reviews over Rijschool-Petra

10 Anoniem schreef op
met een angst en paniek stoornis heb ik mijn rijbewijs mogen behalen bij petra, door petra streunding. Ze heeft me heel goed en rustig begeleid en ik heb me niet een keer onbegrepen gevoeld! Ze heeft alle tijd en geduld voor jou als leerling, en erg supportive. Blj dat ik bij rijschool petra ben uitgekomen en verzekerd van mij zelf de weg op kan. Ik raad iedereen deze rijschool aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anita van der Laan schreef op
Deze rijschool is een echte aanrader! Ze hebben heel veel geduld, en gaan er goed mee om als je wat onzeker achter het stuur zit.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Goede en duidelijke uitleg bij fouten die gemaakt worden. Ook begin je vaak rustig met rijlessen om de auto onder controle te krijgen en dan ga je steeds vaker op drukke tijdstippen rijden om ook daar ervaring mee te krijgen. Uiteindelijk wordt je goed genoeg geholpen om goed voorbereid aan het examen te beginnen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Erg prettige rijschool, communicatie gaat erg makkelijk. Zowel met de rijschoolhouder als mijn instructeur. Altijd een fijne sfeer gehad en erg veel mogen leren. De prijzen zijn ook zeer zeker te doen.
Kortom: Een top rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Ilona schreef op
Hele fijne rijschool die goed aanvoelt wat de leerling nodig heeft qua begeleiding en benadering!!
Echt heel blij dat ik deze rijschool heb gevonden!!
Ook nooit gedoe, altijd betrouwbaar en echt elke cent waard!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool-Petra

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool-Petra

Examencentrum Winschoten (Auto)

Aantal examens: 103
In één keer geslaagd: ± 75 %
Geslaagd bij herexamen: ± 63 %
Bijgewerkt op: 01-07-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Winschoten (Bromfiets)

Aantal examens: 5
In één keer geslaagd: ± 67 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-07-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Emmen (Auto)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 83 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-07-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.