•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›

Reviews over Autorijschool Centra

10 Autorijschool Centra schreef op
Beste anoniem,

Wij vinden het treurig om te lezen dat uw bericht helaas vol onwaarheden zit. Er is namelijk nooit een juridisch zaak of brief ontvangen over de terugbetaling van lessen, anders ontvangen wij hier graag een kopie van. Er is ook geen rijinstructeur geweest die ontslag heeft genomen. Graag vernemen wij bij wie je hebt gelest? Verder is het opmerkelijk dat u nooit ons bericht heeft over dit conflict. Hierdoor hebben wij dit niet kunnen bespreken en kunnen oplossen voor u. Het wordt erg lastig om uw verhaal serieus te nemen door de al aangegeven waarheden die er in uw review zitten. Graag zien wij je bewijzen gepubliceerd als reactie op snelslagen.nl. Als dit niet aantoonbaar is, dan is het duidelijk dat u helaas oneerlijk bent. Desondanks is het jammer dat u onze rijschool zo ervaren heeft en wensen wij je veel rijplezier toe met je behaalde rijbewijs.

Groeten team autorijschool Centra
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Zeer slechte rijschool, ga hier nooit rijden! Rijles begonnen bij een instructeur die wel prima was. Na een aantal lessen nam hij ontslag bij de rijschool waardoor ik les van Fouad moest nemen. Ik kan me geen slechtere instructeur indenken. Ongeduldig, onaardig, driftig. Tijdens de les was hij continu met andere dingen bezig zoals een uur lang telefoneren over een verkoop op marktplaats. Als iets mij nog niet lukte riep hij dat ik dit al wel zou moeten kunnen en dat ik zijn slechtste leerling ooit was en ik het waarschijnlijk nooit zou leren. Toen ik aangaf zijn manier van feedback geven niet prettig te vinden heeft hij tegen me geschreeuwd, gezegd dat het mijn eigen schuld was dat hij zo deed en dat hij geen weerwoord duldde. Na die les ben ik gestopt, waarna er nog veel gedoe is geweest met het terugbetalen van de niet gebruikte lessen. Pas na een juridische brief is uiteindelijk het geld terugbetaald.
Fouad heeft mij erg faalangstig gemaakt mbt het rijden, wat ik hem zeer kwalijk neem. Mijn rijlessen heb ik bij een andere school afgemaakt waar het 100 keer beter was.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Charmila schreef op

Hele fijne leservaring. Instructeur was zeer geduldig, vriendelijk en hij gaf mij veel zelfvertrouwen.

Ga met een zelfverzekerd gevoel de weg op nu ik mijn rijbewijs heb gehaald.
Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
super blij dat ik het binnen mijn pakket gehaald heb dankzij de top instructeur Fouad!!!!!!! dankjewel!!!!!! aanrader voor je kring, want dan krijgt diegene korting, ook super
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,2 Anoniem schreef op
Vorig jaar heb ik een pakket rijlessen afgenomen bij autorijschool Centra met de afspraak dat niet gemaakte lesuren vergoed zouden worden. Nadat ik 4 maanden geleden mijn rijbewijs had behaald, heb ik gelijk gevraagd om het resterende bedrag over te maken. Hier werd op dat moment al een beetje vaag over gedaan. Later werd mij in een mail ook toegezegd dat ik het bedrag zou ontvangen maar dit is tot op heden niet gebeurd. In latere mailtjes werden telkens argumenten naar voren gebracht om de betaling uit te stellen. In één van de mailtjes stond dat ik het bedrag 'waarschijnlijk' aan het einde van het jaar zou terugontvangen aangezien de boekhouder dit niet sneller kon doen. Tot op heden nog geen cent gezien en er wordt niet meer op mijn mailtjes gereageerd. Erg onprofessioneel en erg frustrerend naar mijn mening.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
Reactie van de rijschool geschreven op
Beste anoniem,

Wij vinden het treurig om te lezen dat uw bericht helaas vol onwaarheden zit. Er is namelijk nooit een juridische zaak of brief ontvangen over de terugbetaling van lessen, anders ontvangen wij hier graag een kopie van. Er is ook geen rijinstructeur geweest die ontslag heeft genomen. Graag vernemen wij bij wie je hebt gelest? Verder is het opmerkelijk dat u nooit ons bericht heeft over dit conflict. Hierdoor hebben wij dit niet kunnen bespreken en kunnen oplossen voor u. Het wordt erg lastig om uw verhaal serieus te nemen door de al aangegeven waarheden die er in uw review zitten. Graag zien wij je bewijzen gepubliceerd als reactie op snelslagen.nl. Als dit niet aantoonbaar is, dan is het duidelijk dat u helaas oneerlijk bent. Desondanks is het jammer dat u onze rijschool zo ervaren heeft en wensen wij je veel rijplezier toe met je behaalde rijbewijs.

Groeten team autorijschool Centra
next

Beoordeel Autorijschool Centra

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Centra

Examencentrum Groningen (Auto)

Aantal examens: 6
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.