•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›
kaart van Wijchen

Contactgegevens

Autorijschool Martin van Leth Diepvoorde 1132 6605EH Wijchen
Website: http://www.autorijschoolmartinvanleth.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Martin van Leth

8,8 Daan van Kaauwen schreef op
Martin is enorm gedreven in zijn werk en betrokken bij zijn rijschool en leerlingen. Ik heb de rijlessen en alle service eromheen altijd als heel goed en compleet ervaren. Na iedere les ontvang je een uitgebreide mail met feedback over de rijles, foto’s van bepaalde verkeerssituaties en een scan van je leskaart. Ook contact via de mail/app is altijd erg soepel en snel verlopen, zelfs ’s avonds en in het weekend!

Iedere rijles van eigenlijk één uur, duurt bij Martin vijf kwartier. Hierdoor rij je altijd één volledig uur en heb je ook wat tijd om de rijles na te bespreken. Hierdoor kan je ook de wat lastigere lessen weer goed laten bezinken.

Het plannen van de rijlessen via internet was soms lastig in combinatie met school. Martin heeft gelukkig altijd perfect meegedacht om toch alle lessen te kunnen plannen. Voor het examen en de tussentijdse toets heb ik hiervoor zelfs weleens ’s avonds en op zondag kunnen rijden!

Bij Martin zijn de rijlessen erg persoonlijk, je bent zeker geen nummer, maar de klant die zijn “boterhammen met pindakaas betaalt”. Door de goede coaching van Martin ben ik de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Op aanraden van mij volgt mijn broer nu ook rijlessen bij Martin, hopen dat die ook snel zijn rijbewijs in ontvangst mag nemen!

Martin bedankt!

Groetjes,

Daan
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Emma schreef op
Deze rijschool is top! Martin is erg betrokken, geduldig, af en toe wat streng wat ook wel nodig is en zeker in voor een geintje. Elke rijles was leerzaam en gezellig. Hij geeft een duidelijke uitleg en geeft zo nodig ook een demo. Aan het einde van elke rijles wordt er feedback gegeven en deze wordt ook via de mail nog doorgestuurd zodat je er voor de volgende les wat mee kan doen. Martin helpt ook met het plannen van rijlessen als dat nodig is. Hij heeft het beste met je voor.
Ik zou deze rijschool zeker aanraden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anouk Suppers schreef op

Aangezien ik toch een beetje angst had om te beginnen met rijlessen is mijn moeder op zoek gegaan naar een rijschool met een instructeur die hier ervaring mee had. Na een proefles bij Martin stond mijn besluit vast. Dit was de juiste persoon!

Bijna al mijn rijlessen heb ik met plezier gereden. Ik zeg bijna omdat Martin soms streng moest zijn en ik dat niet altijd even leuk vond. Na een uur lessen volgt er nog een kwartier om samen de les door te nemen. Je hoort dan wat je goed doet en waar je nog op moet letten. Hierin kun je zelf ook je frustraties kwijt, bijvoorbeeld als een les een keer niet lekker liep of als ik het ergens niet mee eens was, dat vond ik wel fijn. Vervolgens krijg je deze informatie ook nog via de e-mail inclusief je leskaart en eventueel andere belangrijke informatie zoals foto's of video's.

Martin geeft op een goede en duidelijke manier rijles, hij is erg betrokken, geduldig en legt alles rustig uit net zolang totdat je het begrijpt. Het inplannen van de lessen mag je zelf online doen met een inlogcode. Kom je er niet uit dan kun je hem altijd bellen of mailen. Je krijgt vaak direct (mits hij geen autorijles geeft) antwoord terug.

Wat ik ook prettig vond is dat hij op z'n tijd mijn ouders bij de rijlessen betrok. Zo moest mijn vader of moeder een keer mee rijden en na afloop vertellen wat hij/zij ervan vond. Ik moet zeggen dat ik Martin van Leth een toppertje vind en raadt hem dan ook bij iedereen aan.

By the way, ben wel mooi voor de 1e keer geslaagd hi hi, niemand wilde het geloven! thanks Martin.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Naomi schreef op
Een fijne rijschool, met een altijd duidelijke instructeur. Hij legt alles goed uit! De eerste keer is het mij niet gelukt om het rijbewijs te halen. Maar Martin heeft ondanks de soms moeilijke lessen mij geholpen om de tweede keer te slagen.
Elke les weer krijg je veel informatie en je word ook echt klaar gestoomd voor het examen.
Martin heel erg bedankt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Justin schreef op
Heb een hele fijne tijd gehad bij Martin in de auto. Hij toont altijd veel intresse en is ook erg betrokken. Ook geeft Martin hele duidelijke insturcties en hij wilt er zeker voor gaan om je in 1 keer te laten slagen. Zeker een aanrader ! Marin bedankt
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Martin van Leth

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Martin van Leth

Examencentrum Nijmegen (Auto)

Aantal examens: 41
In één keer geslaagd: ± 59 %
Geslaagd bij herexamen: ± 64 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.