Let op!

Deze rijschool bestaat niet meer.

  •   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›
kaart van Wijchen

Reviews van Autorijschool Martin van Leth

9,2 Naomi schreef op
Een fijne rijschool, met een altijd duidelijke instructeur. Hij legt alles goed uit! De eerste keer is het mij niet gelukt om het rijbewijs te halen. Maar Martin heeft ondanks de soms moeilijke lessen mij geholpen om de tweede keer te slagen.
Elke les weer krijg je veel informatie en je word ook echt klaar gestoomd voor het examen.
Martin heel erg bedankt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Justin schreef op
Heb een hele fijne tijd gehad bij Martin in de auto. Hij toont altijd veel intresse en is ook erg betrokken. Ook geeft Martin hele duidelijke insturcties en hij wilt er zeker voor gaan om je in 1 keer te laten slagen. Zeker een aanrader ! Marin bedankt
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Susanne schreef op
Een top rijschool! De uitleg is altijd heel duidelijk en vaak met handige filmpjes. Martin is altijd erg betrokken en heel sociaal. Ik ben daarom super tevreden over hem. Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar ga de rijlessen met hem toch ook missen. Het was altijd heel gezellig en heb veel gelachen :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Lisa Raijmann schreef op
Wat een goede rijschool. Martin heeft heel erg veel geduld, wilt het beste voor je en heeft daar veel voor over. Hele fijne lessen gereden, ondanks wat moeilijke lessen heb ik de 2e keer ook mijn rijbewijs gehaald met grote dank aan Martin!

Zeker om aan te raden. Martin bedankt ??.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,4 Mitch schreef op
ik vind het een hele fijne rijschool, geduldige rij instructeur met goede uitleg en altijd gezellig met Martin op de weg.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Martin van Leth

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Martin van Leth

Examencentrum Nijmegen (Auto)

Aantal examens: 41
In één keer geslaagd: ± 59 %
Geslaagd bij herexamen: ± 64 %
Bijgewerkt op: 02-11-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.