Reviews van Autorijschool Martin van Leth

9,2 Anne schreef op
super rijschool! Martin is erg betrokken, oprecht en begaan met je en probeert altijd mee te denken. Hij wilt zelf op zijn vrije dagen met je rijden als het niet anders kan of als het krap is tot aan je examen. Een fijn persoon om bij te lessen dus
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Joeri Moors schreef op
Super fijne Rijschool

Was begonnen bij andere rijschool en ze had totaal geen geduld en liet mij heen ipv mij te helpen.

Ik heb ontzettend last van Faalangst. Martin heeft met heel veel geduld en steun mij er doorheen geholpen. Hij moest me opnieuw leren en zorgen dat ik zelfvertrouwen kreeg. Hij was direct en correct.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Bas schreef op
Hele fijne tijd gehad bij rijschool Martin van Leth. Martin legt alles rustig en duidelijk uit tijdens de lessen, Na de lessen krijg je per mail feedback over wat er in de les is gebeurd, dit kun je dan meenemen in de volgende les. Persoonlijk vond ik dit erg fijn. Daarnaast legt Martin de lat erg hoog, zodat je klaar wordt gestoomd om in een keer het examen te halen. Deze rijschool is daarom zeker aan te raden.

Groetjes,
Bas
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Joeri schreef op
Het is een erg goede rijschool en ondanks mijn zware faalangst heeft hij mij zo goed geholpen en met geduld begeleid dat ik nu geslaagd ben.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Sam Jansen schreef op
ik heb een hele fijne tijd gehad bij deze rijschool. Hij legt je alles goed en duidelijk uit en neemt overal de tijd voor. Elke les was gezellig en leerzaam. Na je rijles krijg feedback wat je wel en niet goed hebt gedaan. Na de rijles stuurt hij je dit ook nog per email op zodat je dit kan nalezen en dit kan verbeteren in de volgende les . Dit vond ik erg fijn. Martin is zeer betrokken hierdoor is hij ook wel eens streng maar hij wil het beste eruit halen. Dit is ook nodig om op een zo hoog mogelijk niveau je examen in te gaan. Ik zou iedereen in mij omgeving aanraden om te gaan lessen bij Martin van Leth . Martin hartstikke bedankt voor de lessen!

Groetjes Sam Jansen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Martin van Leth

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Martin van Leth

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.