•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Martin van Leth Diepvoorde 1132 6605EH Wijchen
Website: http://www.autorijschoolmartinvanleth.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Martin van Leth

8,4 Anoniem schreef op
Ontzettend blij dat ik de keuze voor deze rijschool heb gemaakt!

Martin is een erg betrouwbare, rechtvaardige en gezellige man, die er alles aan doet om jou je rijbewijs (het liefst in een keer) te laten halen. Ieder lesuur zit je 1 uur en 15 minuten in de auto, een zeer nette regeling!
De uitleg is zeer duidelijk en vragen zijn altijd welkom, gaat iets fout doen we het gewoon nog een keertje (of vaker als dat nodig is), alles om de leerling een zo’n fijn mogelijk gevoel te laten hebben.

Daarnaast krijg je na de rijles ook altijd de aandachtspunten uit de les terug te horen, waar je de volgende lessen dan weer extra aandacht aan kunt besteden.

Kortom; Rijschool Martin van Leth, is een zeer uitstekende keuze!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Dylan kobussen schreef op
Ik vond het een hele goed rijschool. Elke les had je het gevoel dat je iets leerde. Ook begon je meteen met dingen die je in andere rijscholen niet meteen zal doen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Eline Wind schreef op
Ik heb mijn hele rijopleiding gevolgd bij martin. Ik heb een leuke en leerzame rijopleiding gehad en ik raad iedereen aan om bij Martin te gaan lessen! Ook in 1 keer geslaagd, Martin bedankt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anne schreef op
super rijschool! Martin is erg betrokken, oprecht en begaan met je en probeert altijd mee te denken. Hij wilt zelf op zijn vrije dagen met je rijden als het niet anders kan of als het krap is tot aan je examen. Een fijn persoon om bij te lessen dus
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Joeri Moors schreef op
Super fijne Rijschool

Was begonnen bij andere rijschool en ze had totaal geen geduld en liet mij heen ipv mij te helpen.

Ik heb ontzettend last van Faalangst. Martin heeft met heel veel geduld en steun mij er doorheen geholpen. Hij moest me opnieuw leren en zorgen dat ik zelfvertrouwen kreeg. Hij was direct en correct.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Martin van Leth

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Martin van Leth

Examencentrum Nijmegen (Auto)

Aantal examens: 29
In één keer geslaagd: ± 65 %
Geslaagd bij herexamen: ± 67 %
Bijgewerkt op: 06-09-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.