Reviews over de Motorschool Arnhem

8,8 Chris schreef op
Na een Proefles met Paul besloten om voor de motorschool Arnhem te gaan. Achterop naar het Gelredome en wat oefeningen gedaan. Enthousiast, duidelijk maar ook lol gehad. Duidelijk verhaal wat betreft lessen en kosten. 1 x per week les gehad. Op de motor naar het Gelredome je oefeningen doen en weer terug. Dus ook wat training op de weg. Na eenmaal AVB gehaald te hebben de weg op.
Wat ik fijn vond dat Maarten, Paul en Hans zelf ook op de motor meegaan. Door weer en wind. Bij AVB zijn ze zelf ook aanwezig. Ze leggen de lat hoog, wat alleen maar fijn is. Als je een examen doet dan ben je er ook echt klaar voor. Hans Maarten en Paul bedankt voor jullie duidelijke lessen, maar ook bedankt voor de gezellige tijd.
Groetjes Chris
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Douwe schreef op
De Motorschool Arnhem heeft een gemoedelijke sfeer waar ik mij direct goed thuis voelde. Zelf heb ik erg weinig kennis van motoren, dit is niet erg, geen vraag is te gek. Leerlingen onderling delen tips uit. Ik zou het zo weer overdoen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Myrthe schreef op
Bij de Motorschool Arnhem heb ik ontzettend fijne lessen gehad. Alle instructeurs geven vanuit hun passie voor motorrijden les. Door het diverse aanbod aan lesmotoren en instructeurs leer je elke les weer andere dingen. Zeker een aanrader!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rian schreef op
Ik heb een superleuke tijd gehad bij deze rijschool! De lessen waren leerzaam, echt niet altijd makkelijk, maar ik heb ook zo genoten. Maarten, Paul en Hans zijn alle drie deskundig, geduldig, gezellig en vullen elkaar ook goed aan. Ik ben heel erg blij met mijn rijbewijs, maar zal de lessen ook zeker gaan missen. Nogmaals enorm bedankt voor alles!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Wanda schreef op
Niks dan lof eigenlijk. Met veel plezier elke les gevolgd. Maarten, Paul en Hans geven les met passie en humor. Ze hebben feilloos in de gaten wat je kunt en wanneer je toe bent aan een examen. Wat ik bijzonder vind is dat de eerste lessen en bijzondere verrichtingen je mee achterop de motor moet om te voelen wat er gebeurt en wat de motor kan. Dat heb ik niet direct bij andere rijscholen gezien op het oefenterrein.

Jongens ontzettend bedankt voor jullie geduld, kennis maar ook lol en een praatje af en toe.

Ik kom snel een keer de motor laten zien !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel de Motorschool Arnhem

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages de Motorschool Arnhem

Examencentrum Arnhem (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 101
In één keer geslaagd: ± 98 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-01-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Doetinchem (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 4
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-01-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Arnhem (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 102
In één keer geslaagd: ± 89 %
Geslaagd bij herexamen: ± 92 %
Bijgewerkt op: 01-01-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.