Reviews van de Motorschool Arnhem

8 Tineke Simonse schreef op
De Motorschool Arnhem is geweldig!! Elke les is leerzaam waardoor je vertrouwen krijgt in het motorrijden, goed leert hoe belangrijk verkeersinzicht en ver vooruitkijken is om ervoor te zorgen dat je defensief en veilig rijdt. Belangrijk voor jezelf maar ook voor medeweggebruikers. Daarnaast vind ik de aandacht die gegeven wordt aan techniek uitstekend want hierdoor groeit het vertrouwen in motorrijden.

Maarten en Paul ik vind het super dat ik mijn motorrijbewijs (zowel AVB als praktijk) in één keer heb gehaald maar ik zal de gezelligheid en jullie aanwijzingen (zeker in het begin) missen hoor!

Jullie zijn toppers en ik zal jullie bij iedereen die wil leren motorrijden aanbevelen.


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Jasper schreef op
Ben je op zoek naar een rijschool waar je de techniek tot in de perfectie leert beheersen? Dan zit je bij Maarten & Paul gegarandeerd goed. Geen spoedcursus mentaliteit, maar 100% ervoor gaan om te zorgen dat je met techniek, inzicht en vertrouwen de weg op gaat na het behalen van je rijbewijs.

De sublease die Maarten meegeeft om de kleinste detail tot in perfectie uit te werken. En Paul die je de algemene gedraging op de weg leert begrijpen, zorgt ervoor dat de lessen zeer afwisselend zijn. Iedere keer is het jammer als de 2 lesuren weer over zijn. Ze zorgen ieder op hun eigen wijze ervoor dat je thuis voelt op de rijschool. Altijd in voor een grapje en overladen je graag met techniek en verhalen.

De motoren, kleding en techniek zijn dik in orde en goed onderhouden.
Beide examens in een keer gehaald in een totaal tijdbestek van 3 maanden.

Maarten en Paul, via deze weg nogmaals hartstikke bedankt voor de leuke tijd! Hopelijk tot snel!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Koen schreef op
Top rijschool,

Aardige mensen.
Hebben verstand van waar ze mee bezig zijn.
Goed les materiaal.
En je kan met alle vragen die je hebt bij ze terecht.

Zo doorgaan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Krystian Wojcik schreef op
Ik heb de motorrijlessen van zowel Paul als Maarten als zeer prettig ervaren. Zij zijn zeer vakkundig en leggen als goed (en rustig) uit. Het is een kleine/informele rijschool die aandacht heeft voor haar klant. Als men mij vraagt of ik nog een goede motorrijschool ken, zal ik ze zeker motorrijschool Arnhem adviseren.
Ik ga ook nog de techniekcursus volgen waarbij ik in een dag leer hoe ik zelf de motor kan onderhouden.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Xander schreef op
Op een rustige manier wordt je klaargestoomd voor de examens. Twee instructeurs, met passie voor motoren.

AVB en AVD in één keer gehaald
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel de Motorschool Arnhem

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages de Motorschool Arnhem

Examencentrum Arnhem (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 92
In één keer geslaagd: ± 98 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 07-06-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Arnhem (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 111
In één keer geslaagd: ± 92 %
Geslaagd bij herexamen: ± 92 %
Bijgewerkt op: 07-06-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.