•   Gratis proefles
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

de Motorschool Arnhem Overhagenseweg 41c 6883GS Velp Gld
Website: http://www.motorschool.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van de Motorschool Arnhem

9,2 Bas schreef op
Zeer prettige ervaring met Maarten en Paul! Mede door de ontspannen en plezierige rijlessen.

Ik kan de Motorschool Arnhem zeker aanraden.


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Ricardo Gerritsen schreef op
De rijschool levert maatwerk. Er wordt goed gekeken naar wat bij jou past en wat jou punten zijn waarop je kunt verbeteren. Beide instructeurs hebben ruime ervaring en geven duidelijk met plezier les! Deze rijschool gaat naar mijn mening net een stapje verder, dit geeft vertrouwen en plezier tijdens maar ook na het lessen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Sanne schreef op
Maarten en Paul zijn vriendelijke, kundige en geduldige instructeurs. Ze leggen alles goed uit/doen dingen voor. Complimenten als je het goed doet, maar de schop onder mijn kont die ik hier en daar nodig had kreeg ik ook. Veiligheid staat altijd voorop. Ik heb met veel plezier gelest. Alleen maar complimenten voor deze mannen en daarom raad ik deze rijschool ook van harte aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Luuk de Haan schreef op
Echt een toprijschool!
Niet gewoon lessen, maar streng doch rechtvaardig corrigeren.
Het is immers ook niet zomaar wat motorrijden, je bent slecht zichtbaar, en de snelheid en wendbaarheid van een motor roept wat op. Het moet leuk zijn, maar zeker ook veilig, dat is de basis. Maarten en Paul hebben leuke lessen gegeven waar ik echt wat van opgestoken heb, zowel theoretisch als in de praktijk. Ik zou het zeker aanraden!

Groetjes!

Luuk
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Mart schreef op
In 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Maarten en Paul zijn goede instructeurs, met veel ervaring en kennis. Er zijn verschillende motoren om op te lessen, op deze manier kom je vanzelf achter de motor die het best bij je past. Zeer leuke tijd gehad bij motorschool Arnhem.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel de Motorschool Arnhem

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages de Motorschool Arnhem

Examencentrum Arnhem (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 99
In één keer geslaagd: ± 96 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-04-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Arnhem (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 132
In één keer geslaagd: ± 87 %
Geslaagd bij herexamen: ± 89 %
Bijgewerkt op: 02-04-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.