Reviews van de Motorschool Arnhem

8,4 Marco Croes schreef op
Dank zij Maarten en Paul heb ik motor leren rijden. Beiden hebben een andere aanpak en dat is de kracht van deze rijschool. Met geduld, passie, focus en een professionele benadering is het elke keer weer een feestje om les van hen te krijgen.

Nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame periode.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Floris schreef op
Maarten en Paul leren je leuk en veilig rijden. Ze zijn flexibel in lestijden en makkelijk in de omgang.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Jan Floor schreef op
Maarten en Paul geven beide op hun eigen wijze zeer deskundig les en leren je om veilig maar ook vlot met de motor aan het verkeer deel te nemen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Nieke schreef op
Wat een fijne rijschool! Super blij met het geduld dat Maarten en Paul met me hadden. Ze hebben me ondanks alle stress door het examen voortuigbeheersing en het rijden op de weg heen geloodst. Super trots dat ik in 1x geslaagd ben!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Ninon schreef op
Ik heb de Motorschool Arnhem ervaren als een hele prettige en gezellige rijschool om te leren motorrijden. Paul en Maarten zijn deskundig, geïnteresseerd, kijken naar wat je nodig hebt en kunnen dingen zo uitleggen om het voor een beginner begrijpelijk en behapbaar te maken.

Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad met Paul en Maarten en ben erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel de Motorschool Arnhem

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages de Motorschool Arnhem

Examencentrum Arnhem (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 99
In één keer geslaagd: ± 96 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 05-01-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.