Reviews van de Motorschool Arnhem

10 Victor Ploeger schreef op
Goede persoonlijke rijschool met fijne instructeurs. Ik heb de ruimte gekregen om met een vrij gevoel het rijden onder de knie te krijgen met doelmatige instructies waar nodig.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Jelle schreef op
Voor beide examens de eerste keer geslaagd. Een erg fijne rijschool waar je les krijgt van Maarten en Paul. Beide top gozers die samen een goed team vormen om je klaar te stomen voor je examens. Naast goede rijles ook een super leuke tijd gehad!

Als je waarde hecht aan persoonlijke aandacht, ben je hier aan het goede adres..

Maarten en Paul bedankt!

Groet Jelle
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rik O schreef op
Na twee jaar zelfstandig rondgereden te hebben op een 35 KW motor, een aantal weken geleden de telefoon opgepakt en met Maarten een "proefles" ingepland om te kijken waar ik stond met het motorrijden.

Na een les met Paul kreeg ik het advies om nog twee lesjes te nemen. Het was weer erg gezellig, mooie stukken gereden en weer goede tips en trucs gekregen.

Met Maarten deze week naar het doorstroom examen, wat ik goed heb kunnen afronden. Hartelijk dank!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Bart Navis schreef op
Altijd gemotiveerd, actief en duidelijk. Gaan net dat stapje verder dan alleen het halen van het rijbewijs. Bij hun leer je echt motorrijden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Aron schreef op
Professionele rijschool, Paul en Maarten zijn zijn erg goede instructeurs met veel kennis over de motor en het leren motorrijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel de Motorschool Arnhem

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages de Motorschool Arnhem

Examencentrum Arnhem (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 98
In één keer geslaagd: ± 96 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 02-08-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Arnhem (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 119
In één keer geslaagd: ± 88 %
Geslaagd bij herexamen: ± 94 %
Bijgewerkt op: 02-08-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.