Reviews van de Motorschool Arnhem

8,8 Brigitte schreef op
de Motorschool Arnhem is geweldig! Met heel veel plezier heb ik al mijn lessen gedaan! En met veel geduld hebben ze mij alles geleerd! Relaxte sfeer, zeer goede uitleg over alles, top instructeurs, Maarten en Paul! Super bedankt voor alles!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Frans schreef op
Goede betrouwbare rijschool, waar je echt goed leert motor rijden. In 1 x geslaagd voor AVB en AVD. In eerste instantie bij een andere rijschool begonnen, echt een wereld van verschil ervaren. Heel blij dat ik hier ben verder gegaan. Beide examens vol vertrouwen tegemoet getreden dankzij Paul en Maarten.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Kies deze rijschool als je een

rustige uitleg waardeerd
Van iemand les wil krijgen die de eventuele problem van verschillende hoeken kan aanvliegen
Veschillende type motorfietsen wild rijden
Uitdagende ritten wild maken

En dat alles met kloppende motor kleding

De gene die dit bericht leest wens ik veel succes met hun opleiding

Groet een tevrede klant
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Chiel schreef op
Een rijschool die gaat voor kwaliteit en veiligheid. Maarten en Paul werken er aan om jou snel, maar niet gehaast, vaardigheden te leren zodat je straks veilig plezier kunt hebben van je motorrijbewijs. Zeer tevreden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Kathinka schreef op
Een hele fijne rijschool. Paul en Maarten helpen je allebei op hun eigen manier. Als je iets moeilijk vind, dan hebben ze geduld met je.

Paul is wat drukker en zoekt moeilijke oefeningen op. De lessen waren dan wel een beetje "spannend", maar Paul is wel heel prettig om dit soort dingen mee te oefenen.

Bij Maarten leer je alles volgens het boekje, dan weet je goed hoe hij het hebben wil. Hij geeft ruimte, waar nodig begeleidt hij of grijpt hij in. Dus hij is wat rustiger.

Een goede aanvulling op elkaar, en beide zijn ze erg gepassioneerd voor het motorrijden. Na de les weten ze alles wat je goed en fout deed heel gedetailleerd na te vertellen. De lessen waren altijd leuk, ze maakten steeds grappen en droge opmerkingen.

Komend voorjaar vraag ik eerst weer een lesje aan om weer even in te komen, voordat ik er zelf op uit ga met een motor.

Een fijne en verantwoorde rijschool dus. Het is bijna jammer als je geslaagd bent. Ik ga hem zeker aanraden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel de Motorschool Arnhem

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages de Motorschool Arnhem

Examencentrum Arnhem (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 86
In één keer geslaagd: ± 99 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-02-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Arnhem (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 114
In één keer geslaagd: ± 89 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-02-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.