•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Autorijschool Kirsten Vinke

8,8 Nathalie schreef op
Na ervaringen bij een andere rijschool was ik erg onzeker geworden over het autorijden. Kirsten is erg geduldig en altijd vriendelijk en ze heeft me het vertrouwen gegeven dat ik het kan. Hierdoor heb ik nu op mijn 46e eindelijk mijn rijbewijs gehaald!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Ik ben zeer tevreden met Autorijschool Kirsten Vinke. Ik was bang om rijles te nemen, maar Kirsten heeft door haar rustige manier van lesgeven mijn angsten weggenomen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Rijschool Kirsten Vinke was voor mij de perfecte keuze. Kirsten straalt rust uit en heeft veel persoonlijke aandacht voor mijn manier van leren. Het tempo van de opleiding is daardoor nooit te snel of te langzaam. De opleiding is gericht op inzicht en begrip, zodat je leert om zelf de situatie goed in te schatten en de juiste keuzes in het verkeer te maken.
Ik kan Kirsten Vinke aan iedereen aanbevelen, die serieus goed wil leren rijden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Lisa Boesveld schreef op
Kirsten is een leuke vrolijke vrouw die genoeg geduld en ervaring heeft om je goed te begeleiden naar je auto examen. Het is altijd een gezellige en leerzame les!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Autorijschool Kirsten Vinke is een uitstekende, professionele rijschool. Kirsten heeft veel geduld en legt alles op een prettige en rustige manier uit. Ze beschikt over kwaliteit, humor en zeer veel ervaring.

Ik kan geen mindere punten bedenken.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Kirsten Vinke

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Kirsten Vinke

Examencentrum Arnhem (Auto)

Aantal examens: 56
In één keer geslaagd: ± 40 %
Geslaagd bij herexamen: ± 58 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.