•   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Bovag
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rijschool Zegers

9,2 Lotte de Jong schreef op
Rijschool Zegers is een erg goeie rijschool omdat ze alles goed uitleggen en helpen waar nodig. En als hij vind dat je er klaar voor bent dan pas gaat afrijden als alles goed gaat.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op


Super goede en fijne rijschool! lessen worden goed uitgelegd en er hangt een leuke en relaxte sfeer in de auto. Ik heb veel geleerd en de rijschool is zeker aan te raden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Visser schreef op
Super fijne rijschool

Had er best moeite mee om het te leren, maar instructeur Jochem was altijd aardig en geduldig en het resultaat is wel dat ik in 1x geslaagd ben.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Richt zich op de leerling, uitstekend geholpen! Tevreden en blij met de keuze om bij Rijschool Zeegers de opleiding te hebben gedaan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Fabian schreef op
Het is een goeie rijschool er werd duidelijk uitgelegd en flexibel met rijtijden
Ook was er een goede sfeer in de auto en dat rijd altijd makkelijker.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Zegers

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Zegers

Examencentrum Harderwijk (Auto)

Aantal examens: 59
In één keer geslaagd: ± 77 %
Geslaagd bij herexamen: ± 80 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.