Let op!

Deze rijschool bestaat niet meer.

  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Bovag
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›
kaart van Harderwijk

Reviews van Rijschool Zegers

8 Vaxhide Rrustemi schreef op
Ik heb veel geleerd bij deze rijschool. Ik kreeg goede tips en zo ben ik erg vooruit gegaan.
Het is zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Marc schreef op
Erg leerzaam en een leuke tijd gehad.
Lessen waren concreet en kreeg zelf ook duidelijk inzicht waar ik stond en wat er verbeterd moest worden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Hugo schreef op
Tijdens de lessen geeft de instructeur zeer duidelijke uitleg en blijft deze geduldig. De ritten in de auto zijn plezierig door het goede humeur van de instructeur. Na het aantal gereden lessen in 1 keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Thallein schreef op
Ik begon met de simulatielessen bij Nicole en dat was een heel fijne start voordat ik echt de weg op moest. De lessen waren altijd goed opgebouwd en ook de sfeer was altijd gezellig! Ik kijk er met plezier op terug. Ik was niet de meeste snelle leerling, maar Jochem heeft veel geduld gehad en ook af en toe een schop onder mijn kont gegeven. Kwaliteit en geen kwantiteit. En daardoor heb ik wel in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Een echte vakman!
Ik heb zelf in de schakel-auto gereden, maar ze hebben ook een elektrische automaat-auto. Dus als schakelen niet gaat, heeft ie een heel goed alternatief. Verder vond ik de app super handig, zelf plannen en betalen. Ideaal! Dus Rijschool Zegers is wat mij betreft echt een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Joost schreef op
Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor rijschool Zegers.

Instructeur wist perfect wat ik nodig had en op welke manier ik het makkelijkst leer. Daarnaast werd er perfect omgegaan met het gegeven dat ik nogal zelfkritisch ben. Ideale mix van vakbekwaamheid en een relaxte en ontspannen sfeer waarin je leert autorijden. Heb oprecht genoten van de uren bij Jochem in de auto!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Zegers

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Zegers

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 02-11-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Harderwijk (Auto)

Aantal examens: 86
In één keer geslaagd: ± 72 %
Geslaagd bij herexamen: ± 64 %
Bijgewerkt op: 02-11-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.