Reviews van Autorijschool De Kinkelder

2 Anoniem schreef op
Zolang ze nog harder dan 30 rijden door een woonwijk in zevenaar.... zijn het prutsers !! ik neem aan dat ze weten dat dan de max 30 is .....
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Natalie schreef op
Ben in 1x geslaagd. Heb rijles gehad van Hans, hij is zeer geduldig en legt heel goed uit.

Kan deze rijschool iedereen aanraden!!

Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Zeer goede betrouwbare rijschool. Ik heb les gehad van Natasja, ze is heel geduldig legt zeer goed uit. en ben in 1 keer geslaagd, ik kan deze rijschool dan ook bij iedereen aan bevelen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool De Kinkelder

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool De Kinkelder

Examencentrum Arnhem (Auto)

Aantal examens: 78
In één keer geslaagd: ± 65 %
Geslaagd bij herexamen: ± 55 %
Bijgewerkt op: 01-06-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Doetinchem (Auto)

Aantal examens: 27
In één keer geslaagd: ± 59 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-06-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.