•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›

Reviews over Autorijschool Scholten

10 Jip schreef op
Ongeveer 3 jaar geleden heb ik rijles gehad van Marco Scholten. Ik kwam van een andere rijschool af waar ik opgelicht was dus ik kon helemaal opnieuw beginnen. Doordat ik faalangst had gekregen heb ik een faalangstexamen gedaan en ben ik geslaagd. Nu 3 jaar later rij ik overal heen en daar ben ik Marco nog elke dag dankbaar voor. De rijlessen waren super fijn&duidelijk. Marco is erg vriendelijk en wil je graag helpen jouw doel te bereiken. Marco bedankt ??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,8 Shashi gopalrai schreef op
Hele slechte rijschool Marco scholten belooft van alles maar komt niks na.
Mijn vriendin heeft 1700 euro bij deze man gewoon weggegooid. Niet 1x is ze opgeweest voor haar echte examen. Nu willen we ons geld terug maar dit wordt een helse karwei want Marco doet niks fout het ligt alrijd aan de leerling. 3 mensen die ik ken uit omgeving Zevenaar die door dit soort wanpraktijken het schip zijn ingegaan. Graag aanpakken deze vent. Rijschool Marco scholten uit duiven
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Lynn schreef op
Na een hele nare ervaring bij mijn vorige rijschool heeft marco mij er weer helemaal boven op geholpen en mij binnen een korte tijd aan een rijbewijs geholpen! Gezellige lessen en heeft voor jou het beste voor om snel je rijbewijs te halen! Heel erg bedankt marco
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Leuke correcte autorijschool.
Prima geslaagd in 1x en altijd keurig optijd. mocht hij door file wat te laat komen laat hij je dit altijd weten.

Marco bedank voor je lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,6 M. schreef op
Slechtste rijschool waar ik ooit gelesd heb. Hierna over gestapt naar twee andere rijscholen, die alle foute dingen die rijschool scholten me heeft aangeleerd er uit heeft moeten halen. Marco begon pas na zo'n 18 uur les met het uitleggen van kijktechnieken en spiegels, en zat voornamelijk op zijn telefoon waardoor ik erg onzeker was tijdens het rijden. Had mijn geld beter meteen weg kunnen gooien.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rijschoolvergelijker.net beoordeelt met 3 review(s):
J. schreef op
Algemeen:Echt super helemaal top ! kan deze rijschool echt aanraden bij iedereen ! zijn bereid om veel voor je te doen super sfeer echt beter kan niet ! al
8 Rijschoolspot beoordeelt met 3 review(s):
nicky schreef op
Marco bedankt voor je leuke lessen

Beoordeel Autorijschool Scholten

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Scholten

Examencentrum Arnhem (Auto)

Aantal examens: 74
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 52 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Doetinchem (Auto + aanhanger)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Doetinchem (Auto)

Aantal examens: 4
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Arnhem (Auto + aanhanger)

Aantal examens: 11
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.