Reviews over Verkeersschool Jasper

2 Anoniem schreef op
Lessen werden zo vaak afgezegd met domme leugens zoals auto kapot. Uitleg over bijvoorbeeld bijzondere verrichtingen moest ik maar op youtube kijken, zo vreemd. Ook met een examen inplannen deed Jasper moeilijk, duurde 3 maanden volgens deze oplichter. Nooit bij gaan lessen of je wilt opgelicht worden !!!!!!!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Slechte rijschool gaat meer om geld overgestapt naar andere rijschool en daar wel goede dingen geleerd en geslaagd en niet geluisterd naar negatieve adviezen van meneer Jasper....
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Rijschool Jasper is een top rijschool.
Iedere keer weer zin om te rijlessen en iedere les was weer een klein feestje. Ze waren gezellig, eerlijk en zijn met passie en plezier aan het werk. Hele fijne auto’s om in de rijlessen dus kortom waarom zou je daar niet gaan rijlessen?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Erik de Vries schreef op
Vorige week afgereden en meteen geslaagd bij Jasper.
Echt een hele leuke man ondanks dat hij best streng kan zijn. Maar altijd met veel humor. Ik vond het ook heel leuk dat ik in een Mercedes mocht lessen, de meeste rijscholen hebben allemaal van die prutsautotjes maar dat is bij Jasper niet het geval. Echt een aanrader!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Wouter schreef op
Met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Jasper.

Hij neemt de tijd om je bepaalde situaties goed uit te leggen.
Jasper laat je ook goed zelf nadenken over waarom bepaalde regels er zijn in het verkeer.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Verkeersschool Jasper

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Verkeersschool Jasper

Examencentrum Den Bosch (Auto)

Aantal examens: 5
In één keer geslaagd: ± 25 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Tiel (Auto)

Aantal examens: 25
In één keer geslaagd: ± 44 %
Geslaagd bij herexamen: ± 43 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Schelluinen/Gorinchem (Auto)

Aantal examens: 12
In één keer geslaagd: ± 33 %
Geslaagd bij herexamen: ± 33 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.