•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Spoedopleidingen
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Rijschool Daniel De Dissel 54 6846KA Arnhem
Website: http://www.rijschooldaniel.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Rijschool Daniel

8 Guido schreef op
Rijschool Daniel is zeker aan te raden. Doordat je je op je gemakt voelt in de auto bevorderd dat je rijkunsten. Hierdoor ben ik zonder tussentijdse toets in een keer geslaagd voor het praktijk examen. Daniel heeft erg veel ervaring in die deelt hij graag op een kritische manier, wat erg nuttig is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Carlijn schreef op
in een keer geslaagd zonder ttt door Daniel. Daniel besteed veel aandacht aan je, hij zorgt dat je er klaar voor bent zodra je je examen gaat doen. Hij stelt je op je gemak en zorgt voor veel variatie tijdens de lessen. top!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Gijs schreef op

Ik vond het goed dat hij je echt klaarstoomt voor het examen. Ik was gewoon op me gemak omdat hij me ook het vertrouwen gaf dat ik het examen zou halen.
Iets minder was dat hij soms een beetje direct kan zijn, maar dat laat je het wel goed leren.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Joris schreef op
Afgelopen week in een keer zonder ttt m'n praktijk gehaald dankzij Daniël. Hij is zeer ervaren als rijinstructeur en weet je goed klaar te stomen voor het rijexamen. Daarnaast is het altijd gezellig in de auto waardoor je met plezier aan het rijden bent. Bedankt Daniël!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Yue Han schreef op
Daniel was super nice, he guided me very well. Point out where I am wrong and can improve sufficiently. Most important, he build the confidence for me to drive. High recommended.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Daniel

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Daniel

Examencentrum Arnhem (Auto)

Aantal examens: 34
In één keer geslaagd: ± 47 %
Geslaagd bij herexamen: ± 80 %
Bijgewerkt op: 09-04-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.