•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Rij-Academy Apeldoorn Het Kasteel 291 7325PD Apeldoorn
Website: http://www.rij-academy.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Rij-Academy Apeldoorn

8 DWR schreef op
In kleine geleidelijke stappen leren hoe je een auto moet besturen. Door middel van persoonlijke begeleiding. Dat biedt Rij-Academy. als je eenmaal kunt autorijden ga je veel examenroutes oefenen met je instructeur, zodat je vaak de lastige punten van de examenroute al kent! Bovendien 15 lessen minder geadviseerd gekregen dan bij de Weerd. Hartstikke goede rijschool!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Goede rijschool!

Er hangt altijd een fijne sfeer in de auto en als ik iets niet goed deed of beter kon doen werd ik daar op een duidelijke en rustige manier op gewezen. Dankzij deze rijschool en werkwijze in één keer geslaagd, ik zou Rij-Academy Apeldoorn zeker aanraden??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Een rustige en een super fijne instructeur je Leert super veel in een korte tijd en je slaagd meteen voor je examen.
Geeft vertrouwen aan je en steunt je heel erg. En voor de mensen die snel zenuwachtig worden raad ik de faalangst examen aan, het is namelijk zeer fijn dat je de tijd kunt nemen en je op je gemak voelt tijdens de examen.
Nogmaals bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen (rijschoolacedemy) Mahsuni Dogan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Anoniem schreef op
Een zeer geduldige instructeur die echt de tijd voor je neemt, ook als het een tijdje niet zo goed gaat. Goede uitleg bij moeilijke situaties.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Aquita schreef op
Ik vond deze rijschool heel fijn omdat je telkens de zelfde instructeur had, die je dus ook leerde kennen en wist wat je moeilijk vond. Zo werd je op het best geholpen, met veel geduld.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rij-Academy Apeldoorn

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rij-Academy Apeldoorn

Examencentrum Apeldoorn (Auto)

Aantal examens: 44
In één keer geslaagd: ± 45 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 13-04-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.