•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rij-Academy Apeldoorn

10 Sven schreef op
Vandaag voor de praktijk examen geslaagd!

Goede rijschool, leerzame rijlessen, aardige rijinstructeur en veel tips en uitleg gekregen, alles was top!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Pip de Smet schreef op
Rij-Academy Apeldoorn is kort gezegd een top rijschool. De vaste rijinstructeur, Suni herkent je sterke en zwakke punten en zorgt ervoor dat je je zwakke punten verbeterd. Ik had moeite met het goed ver vooruit kijken, maar door de tips van de rijinstructeur ben ik hier veel sterker in geworden. Soms had ik een schop onder mijn kont nodig die Suni dan ook gaf. Maar altijd zijn de foutjes, zoals ik bij deze rijschool heb geleerd belangrijke leermomenten. Tegelijkertijd laat de rijinstructeur je ook weten dat je iets goed doet. Daardoor zijn de ritten altijd gezellig en vooral ontspannen. Dit waren punten die voor mij erg belangrijk waren bij een rijschool. Rij-Academy Apeldoorn heeft hier meer dan aan voldaan. Zo heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen. Ik kan rij-Academy Apeldoorn iedereen aanraden die nog twijfelt over een goede rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 AS schreef op
Rij-Academy is een hele goede & betrouwbare rijschool! Ik heb altijd hele fijne, en leerzame lessen gehad. De rijinstructeur is heel relaxed en geduldig. Hij neemt alle tijd voor je om alles stap voor stap uit te leggen. De uitleg is ook duidelijk! Het is zeker een AANRADER om bij Rij-Academy je rijbewijs te behalen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Pelinsu Tarimoglu schreef op
Ik ben erg positief over rijschool Rij-academy! Ik heb dankzij hen mijn rijbewijs gehaald. Het is een hele goede, leerzame en gezellige rijschool. De rij-instructeur weet waar hij het over heeft en de manier waarop hij les geeft, is erg prettig. Hij is erg geduldig en legt alles duidelijk uit. Ook motiveert hij je en zorgt hij ervoor dat je je zelfverzekerd voelt achter het stuur! Ik raad deze rijschool zeker aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Bij deze rijschool heb ik fijne lessen gehad. Ik kwam van een andere rijschool af waar ik na heel veel lessen nog niet klaar was voor het examen, mede vanwege spanning tijdens de lessen. De instructeur van rij- academy heeft mij geholpen om weer vertrouwen te krijgen in mezelf achter het stuur. Ook is de instructeur heel relaxt, waardoor ik weinig last had van spanning tijdens de lessen. Ik ben in 1x geslaagd! Rij-Academy, enorm bedankt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rij-Academy Apeldoorn

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rij-Academy Apeldoorn

Examencentrum Apeldoorn (Auto)

Aantal examens: 50
In één keer geslaagd: ± 66 %
Geslaagd bij herexamen: ± 80 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.