•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›

Reviews over Rij-Academy Apeldoorn

8,8 Pelinsu Tarimoglu schreef op
Ik ben erg positief over rijschool Rij-academy! Ik heb dankzij hen mijn rijbewijs gehaald. Het is een hele goede, leerzame en gezellige rijschool. De rij-instructeur weet waar hij het over heeft en de manier waarop hij les geeft, is erg prettig. Hij is erg geduldig en legt alles duidelijk uit. Ook motiveert hij je en zorgt hij ervoor dat je je zelfverzekerd voelt achter het stuur! Ik raad deze rijschool zeker aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Bij deze rijschool heb ik fijne lessen gehad. Ik kwam van een andere rijschool af waar ik na heel veel lessen nog niet klaar was voor het examen, mede vanwege spanning tijdens de lessen. De instructeur van rij- academy heeft mij geholpen om weer vertrouwen te krijgen in mezelf achter het stuur. Ook is de instructeur heel relaxt, waardoor ik weinig last had van spanning tijdens de lessen. Ik ben in 1x geslaagd! Rij-Academy, enorm bedankt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Honorata schreef op

Geweldige rijschool. Komt afspraken keurig na. Zeer flexibel en prettig. Ik beveel het aan iedereen.
Rijinstructeur zeer vriendelijk en kalm. Prettig in omgang.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Manon schreef op
- ik vind het een hele goede rijschool legt dingen goed uit geeft je complimenten en zegt ook wanneer het iets minder gaat. Ook qua prijs is het een prima betaalde rijschool ( ook als de leerling het zelf moet betalen). Ik heb zo’n 34 lessen gehad en in 1x geslaagd. Heb het echt naar mijn zin gehad !! Supper bedankt !!

- eigenlijk heb ik er niks op aan te merken !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Kim schreef op
Erg fijne rijschool. Relaxed en erg leerzaam!!
Duidelijke uitleg en een gezellige sfeer.
Goede prijs voor een pakket en het zeker waard!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rij-Academy Apeldoorn

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rij-Academy Apeldoorn

Examencentrum Apeldoorn (Auto)

Aantal examens: 41
In één keer geslaagd: ± 70 %
Geslaagd bij herexamen: ± 57 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.