Reviews over Slaag Bewust

10 Anoniem schreef op
Goede rijschool! Ben in 1 keer geslaagd, is zeker een aanrader.
Goede uitleg en erg geduldig.
Verder goede prijs kwaliteit verhouding.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Wat een goede rijschool! Mijn zoon had last van faalangst maar dankzij het geduld van Ozcan heeft hij zijn rijbewijs in 1x gehaald. Mijn zoon rijdt nu vol zelfvertrouwen rond. Echt top!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
> Je krijgt zeer duidelijke instructies.
>Belang van rijder staat voorop.
>Hele goedkope rijlessen
>fijne gesprekken met rij-instructeur
> veel lachen in de auto.
> hoog slagingspercentage
>eigen ritme
Kortom: Perfect!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Osman cig schreef op
Super leuke en leerzame lessen gehad bij rijschool slaagbewust. Goede instructie, en heel geduldig. Je word heel goed voorbereid voor je examen, en ben in 1 keer geslaagd. Zeker een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Selcan Aydemir schreef op
Alles is heel goed georganiseerd. Duidelijke uitleg, vertrouwen en hij is als een vriend voor je dat is hartstikke fijn! Ben super blij dat ik hier heb gelest en in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Slaag Bewust

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Slaag Bewust

Examencentrum Apeldoorn (Auto)

Aantal examens: 40
In één keer geslaagd: ± 81 %
Geslaagd bij herexamen: ± 78 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.