Reviews over Rijschool Henco

6 Mitchell schreef op
Super leuke lessen gehad en ben ook meteen dankzij henco van mijn faalangst af :D.
Bedankt!
Heb veel plezier gehad!
Veel succes verder!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Els thorn schreef op
Ik heb dankzij Henco echt leren rijden. Ik heb behoorlijk last van angsten bij het rijden en met spanning presteer ik slecht. Dankzij Henco ben ik toch geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 eric van wieren schreef op
ik ben vanaf het begin altijd met plezier bij hem in de auto gestapt. hij is altijd op tijd en neemt ook de tijd voor je ook als het een beetje langer duurt dan dat de les officieel duurt. hij zorgt ervoor dat je je goed voorbereid op de tussentijdse toets of het examen en is verder altijd goed gehumeurd.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Wesley Rood schreef op
Rijschool Henco is zeer geschikt! De gratis proefles is heel fijn!

Henco is heel betrouwbaar en sociaal, ik heb fijne rijlessen gehad en veel ervaring opgedaan.
Veel gelachen tijdens de lessen wat ook fijn is en zijn aandacht blijft de hele rijles bij jou het volle uur of de volle 2 uur ligt er aan wat je zelf fijn vind.
Ik raad Rijschool Hencol zeker aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Patrick schreef op
Ik heb voor Henco gekozen omdat hij mij de dingen rustig en duidelijk kon uitleggen. Hij neemt echt de tijd voor je en is ook echt altijd ruim op tijd. Heb hiervoor diverse rijscholen uitgeprobeerd, ook de grote maar Henco is gewoon de allerbeste keuze geweest. Zoek niet verder en bel hem als je snel en veilig je rijbewijs wilt halen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Henco

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Henco

Examencentrum Hoorn (Auto)

Aantal examens: 39
In één keer geslaagd: ± 48 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.