Reviews over henkdevries-sneek.nl

4,8 Anoniem schreef op
Ondanks het vriendelijke eerste contact, heb ik het niet als prettig ervaren. Voor mijn gevoel draait het hier om het slagingspercentage. Als je buiten de boot valt en het niet zo snel oppakt als het volgens hem zou moeten, word je al vrij snel naar een andere rijschool gestuurd. Ironische is dat deze rijschool verklaart geduldig te zijn en gespecialiseerd te zijn in faalangst, waar ik last van heb. Dit heb ik niet ervaren en deze lessen hebben voor mij dus averechts effect gehad.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Fredou schreef op
Ook ik ben in één keer geslaagd (26 rijlessen) voor mijn rijbewijs net als vele anderen die bij Henk de Vries hebben gereden. Het is een prettige rijinstructeur die erg geduldig en vol plezier met het vak te werk gaat. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Marieke schreef op
Ik heb altijd een top tijd gehad in die lesauto! Wat een geweldige instructeur, zowel op het gebied van autorijles geven, als op het gebied van humor. Wat hebben wij toch wat afgelachen in die auto! Altijd met plezier gereden, en doe dat nu nog steeds. Ik ben blij dat ik, aangezien ik nu een jaar in Amerika ben en hier niet mag rijden, als ik weer in Nederland ben, een opfrissingscursus bij Henk ga volgen. Ik heb er nu al zin in!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,6 Michel Brinksma schreef op
De rijschool kan ik niet vergelijken met andere, maar de instructeur was super aardig. Gaf goed uitleg wat je moet doen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Jorick schreef op
Binnen 24 rij-uren had ik mijn rijbewijs! Henk is zeker weten een van de beteren op dit gebied, zeer veel kennis en ervaring. Vond het zelfs een beetje jammer dat ik het had gehaald, zodat ik niet meer met Henk in de auto hoefde te zitten. Toprijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel henkdevries-sneek.nl

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages henkdevries-sneek.nl

Examencentrum Sneek (Auto)

Aantal examens: 40
In één keer geslaagd: ± 63 %
Geslaagd bij herexamen: ± 69 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.