•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Bovag
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rijschool Marcel

8,8 Rijschool Alex schreef op
leuke rijschool, ik heb les gehad van Alex.
Leuke instructeur die direct aangeeft wat je fout of goed doet!
Alex laat je ook direct alles doen dus niet eerst allemaal oefeningen op een industrie gebied maar meteen hup alles doen!
Door zijn lesmethoden leer je supersnel autorijden!
Gewoon een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Mellany schreef op
Een erg goede rijschool. Als er iets is kan je altijd bellen en samen kom je wel eruit. Mijn theorie in 1 keer gehaald door de 1 dag les voor de theorie.

Als ze wat later komen, dan melden ze dat op tijd. Ik heb 1 keer gehad dat de rijles niet doorging maar dat hebben zij ook op tijd laten weten. En het is altijd gezellig in de auto.

Helaas wel vaker gedaan over mijn praktijk maar dat kwam vooral door de zenuwen. Bij de derde keer mijn rijbewijs gehaald door een faalangst-examen. Hier heeft mijn instructeur mij goed door heen geholpen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Adem Unal schreef op
Ik vind jullie ( Alex , Rodny en Marcel ) een top team.
Ik les bij Rodny, ik vind hem een toffe instructeur het is net een vriend die je erg lang kent, je kan over alles met hem praten, Lachen, lol hebben zit er allemaal in bij Rodny .
Alex rijschool houd rekening met je prive gebeurtenissen en denkt met je mee, betalings probleem? of heel wat anders? bel Alex op en je komt er samen met hem uit.
Twijfel niet lang zal ik zeggen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 sandra te velde schreef op
Geweldige rijschool veel geleerd en veel beleefd haha. Het was leuke tijd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,4 Robert van V. schreef op
Een rijschool waar best wat mee te regelen valt, leuke, vriendelijke en zeker ook behulpzame mensen!
Let wel afspraken moeten wel nagekomen worden, dat lijkt mij logisch immers dat verwachten wij ook van hun! Problemem met betalen? neem dan zeker contact op met Alex (de eigenaar van de rijschool) zeker weten dat je er uit komt! Theorie kan bij hun in 1 dag. Je krijgt dan 1 dag les, daarna ga je na 1 of 2 dagen examen doen, slim natuurlijk om thuis ook wat te oefenen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Marcel

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Marcel

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 68
In één keer geslaagd: ± 53 %
Geslaagd bij herexamen: ± 56 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.