•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rijschool Dennis & Marianne

8 Anoniem schreef op
De rij instructeur heeft veel gedult en als je iets niet goed kan probeert hij het zo goed mogelijk uit teleggen en het daarna veel te oefenen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Anoniem schreef op
Prima rijschool!
Heb zowel mijn theorie als prijktijk in 1xgehaald. Voor extra theorielessen kon ik altijd terecht en dan werd er ook gelijk dieper op de stof in gegaan.
Naarmate het rijden beter ging, werden er ook wat lastigere situaties opgezocht. Op die manier heb ik meer ervaring in het verkeer op kunnen doen.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Quincy van Zelm schreef op
Deze rijschool geeft echte persoonlijke tips en neemt echt de tijd voor je, ook verteld hij duidelijk waarom hij iets zou doen zoals hij het doet.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Ik ben zeer tevreden met deze rijschool! Ben op persoonlijk vlak fantastisch begeleid aangezien mijn rijlessen afgestemd waren op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling/leerproces binnen het autorijden. Je krijgt veel ruimte van de instructeur om zelf te ontdekken maar tegelijk zit hij er bovenop om te helpen je leermomenten binnen de auto te pakken!

Dit is dé rijschool als je via persoonlijke begeleiding een hoog niveau autorijden wil leren!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Emy schreef op
Beste rijschool in de polder! Ze nemen echt de tijd voor je en jou lessen worden op jou persoonlijk afgestemd! Meer dan tevreden en zou deze rijschool daarom ook sterk aanbevelen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Dennis & Marianne

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Dennis & Marianne

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 14
In één keer geslaagd: ± 20 %
Geslaagd bij herexamen: ± 56 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.