Reviews over Alfa Rijschool Almere

2 Anoniem schreef op
Mike is een OPLICHTER! Don't trust him! He is a snake!
Mike van den Bogaerde is een narcistische agressieve man in Almere! Hij moet gestopt worden! Hij licht mensen op! Hij mag niet in staat zijn om überhaupt rijlessen te geven. Hij is giftig!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,8 Amber schreef op
Nadat Mike meerdere dagen niks van zich liet horen (was al vaker gebeurd waardoor ik meerdere weken niet kon lessen), heb ik hem verteld dat ik vind dat het niet getuigt van klantvriendelijkheid. Na dit appje heeft hij mij verteld dat ik problemen heb en heeft hij mij geblokkeerd. 10 minuten later was hij mijn terrein op gereden en stond hij voor mijn deur en schold mij uit met een uitermate dreigende houding. Ook tijdens de lessen zelf was hij vaak boos en maakte hij tijdens MIJN les ruzie met andere weggebruikers. Ik raad het erg af om hier te rijden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,8 Anoniem schreef op
zeer slechte ervaring met een volslagen idioot van een instructeur.
Lees alleen de algemene voorwaarden aub door dan zegt dat genoeg.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Geblokeerd door rijschool na in twijfel trekken van nog benodigd lessen pakket, wou dat ik nog eens 10 lessen af nam aangezien ik examen op verkeer van rechts gezakt ben, na zelf omschreven te hebben hoe ik dit op los, elke fout die ik tijdens lessen maakte waren er de eerstvolgende les uit, dus vond zelf dat ik met een paar losse lessen genoeg zou hebben. Rijopleiding door instructeur afgekapt, openstaande uren (tijd over wegens ziekte) niet terug betaald gekregen, en vermijd verder contakt met mij om het over een terug betaling te hebben...
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Contact
Opgenomen met de
Rijschool,
Belde me na een dag terug, vroeg of hij automaat wie
Auto heeft dat had hij
Indd,verteld dat ik
Wil rijden bij hem en graag een proefles wil,
Echte is proefles niet eens een uur wel raar want hiermee
Kan je de
Leerling juist kijken wat die kan en wat nog niet, ga nu een andere ervaren en gedreven rijschool zoeken, kennis van me heeft
Hij ook laten stikken door
Elke x smoesjes te verzinnen, auto start niet accu leeg, pijn in me rug, noem maar
Op! Wat
Een ******BEDRIJF
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Alfa Rijschool Almere

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Alfa Rijschool Almere

Examencentrum Harderwijk (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-11-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.