Reviews over Autorijschool Lenso

8,4 Julia schreef op
Ik ben heel erg tevreden over hoe Lenno les geeft, hij is duidelijk en heel geduldig! Naast dat hij goed les geeft en er voor heeft gezorgd dat ik in één keer ben geslaagd, is hij ook heel gezellig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 lola schreef op
Ik kan het zeker aanraden om bij Lenno te lessen! Lenno is heel erg geduldig en legt alles goed en zorgvuldig uit! Aan het eind van elke rit benoemde hij wat goed gaat, maar ook waar nog verbetering nodig is. Zo weet je waar je aan toe bent de volgende les en nog aan kan oefenen. Het is altijd super gezellig om met Lenno te rijden, een Top school! zeker een aanrader.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Sharin schreef op

Ik kan het zeker aanraden om bij Lenno te lessen! Lenno bleef tijdens de lessen altijd rustig en heeft zoveel geduld. Aan het eind van elke rit benoemde hij wat goed gaat, maar ook waar nog verbetering nodig is. Zo ben je altijd doelbewust aan het oefenen.

Lenno heeft me niet alleen geholpen bij het halen van mijn rijbewijs, maar hij heeft me ook goed voorbereid op het zelfstandig rijden. Hierdoor voel je je zekerder in de auto en kan je op jezelf vertrouwen als je in onverwachte situaties terecht komt.

Bedankt voor de leerzame én gezellige lessen,

Sharin
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Stephan schreef op
Lenno (de instructeur) probeert de lessen naar een zo hoog mogelijk niveau te trekken, waardoor je goed beslagen ten ijs komt bij het examen en daardoor de slagingskans voor jezelf alleen maar groter wordt.
Zelf ben ik in 1 keer geslaagd, voor zowel het theorie als praktijkexamen.
De lessen zijn aangepast aan het niveau van de cursist en jij bepaalt zelf hoe graag en hoe snel je wilt slagen.
Ik kan een ieder aanbevelen deze rijschool te kiezen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Jerayno schreef op
Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! voorheen leste ik bij een andere rijschool waar ik weinig heb geleerd. Dankzij Lenno heb ik in een korte tijd een perfecte rijopleiding gehad. Lenno neemt de tijd en is erg geduldig, hierdoor is de sfeer in de auto altijd erg leuk en ontspannen.

Deze rijschool is ZEKER een aanrader!!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Lenso

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Lenso

Examencentrum Eemnes (Auto)

Aantal examens: 75
In één keer geslaagd: ± 41 %
Geslaagd bij herexamen: ± 53 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.