Reviews over Autorijschool Eser

8,8 Aldert schreef op
Zowel mijn 2 oidere zussen als ik hebben ons rijbewijs gehaamd bij rijschool Eser.
Ik heb een tijd geleden (paar jaar inmiddels) hier mijn autorijbewijs gehaald, in het begin ging het moeilijk door mijn onzekerheid maar dat heeft mijn instructeur heel professioneel aangepakt en mij gerust gesteld achter het stuur. Nu stap ik zonder problemen in elk soort auto en rijd er zo mee weg! ;-) Ik ben zo tevreden over deze rijschool dat ik mijn vriendin ook aan hem heb voorgesteld. Zij is nu ook bezig met haar rij-opleiding bij rijschool Eser.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 TALISSA satonij schreef op
De rijlessen waren ontzend goed. Hij legde alles heel goed uit. Je kan tijdens het rijden ook erg leuk met hem lachen. Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en dat kwamen zeker ook door Seref Eser.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Eser

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Eser

Examencentrum Eemnes (Auto)

Aantal examens: 15
In één keer geslaagd: ± 69 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 09-04-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.