Reviews over Rijschool Nordin

8 Mina schreef op
Fatima en Nordin geven goed duidelijk les.Zij willen het beste voor de leerlingen. En het zijn gezellige mensen . Mij deze rijschool ben je op juiste adres.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op


Ik heb Rijschool Nordin als een hele fijne rijschool ervaren. Mijn instructrice wist mij heel snel op mijn gemak te stellen en gaf mij veel zelfvertrouwen. Daarnaast hing er altijd een fijne sfeer. Ze zijn erg geduldig, eerlijk en geven goede tips. Er werd goed naar mijn eigen wensen geluisterd en met mij meegedacht. Door hen ben ik rijden leuk gaan vinden en kan ik zeggen dat ik geslaagd ben.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Nordin geeft goede en duidelijke tips. Hij wil het beste voor zijn leerlingen en kijkt ook per leerling wat deze persoon nodig heeft. Hij geeft leuk les en laat je op je gemak voelen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Michel schreef op
Ondanks ik al vele malen te horen had gekregen van verschillende instructeurs dat het rijden zelf voor mij geen probleem is, maar iedere keer het juist en correct kijken niet goed ging.
Ondanks dat ik er zelf al bijna van overtuigd was dat ik het examen niet zou halen, heeft Nordin tot de laatste uren zijn best gedaan de gebreken weg te werken.
En wat ik niet verwachtte gebeurde... ik was nog niet eens op de stoel gaan zitten voor het gesprek met de examinator, of hij feliciteerde mij al direct met het behalen van mijn rijbewijs.
Waar ik al bijna op had gegeven, heeft Nordin mij doen doorzetten het af te maken!

Hij kan heel streng zijn (en ik koppig) totdat je er ziek van wordt, maar hij bezorgt je wel een rijbewijs!! En waar jij wil opgeven, gaat HIJ verder totdat je hem hebt!
Ik heb onderweg tijdens de lange ritten naar Emmeloord ook veel met hem gelachen.
Zal de leuke ritten missen, zal het nu verder alleen moeten doen zonder dat iemand voor mij op de rem trapt als ik net even niet goed oplet.

Bedankt Vriend!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Anoniem schreef op
Echt een aanrader!

Ze zijn geduldig, gezelig en hebben het beste met je voor. Als je iets niet snapt blijven ze uitleggen tot je het door hebt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Nordin

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Nordin

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 14
In één keer geslaagd: ± 92 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-11-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.