Reviews over Rijschool Nordin

9,2 Shernaz schreef op
Ik heb alleen maar plus punten. Ik begon met heel veel angst om te rijden, maar ze hebben mij zo goed begeleid en stap voor stap naar de finish geholpen. Ze geven je veel vertrouwen in jezelf en doen er alles aan om het uiterste uit jezelf te halen. Ik kan nu niet trotser zijn op mezelf en op hen. Conclusie, dit is mijn beste beslissing geweest!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rayen schreef op
Vorig jaar wezen googlen naar het hoogste slagingspercentage in Almere. En daar stond nordin bovenaan. Een belletje gegeven, en vanwege het nette en vriendelijke gesprek een proefles aangevraagd. Had duidelijk meer les nodig dan gemiddeld. Bij een andere rijschool zou ik het echt niet in 1x halen. Bovendien zijn Nordin en zijn vrouw hele gezellige en sociale personen. Als je nu nog zoekt naar een rijschool, stop dan hier. En schrijf over een aantal maanden dezelfde revieuw als mij ;)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Finn schreef op
Ik heb echt genoten van mijn rij avontuur bij Nordin! Ondanks alle corona maatregelen de afgelopen tijd heeft de rijschool mij super geholpen om mijn doel te behalen, in 1 keer slagen! De rijles pakketten zijn erg aan te raden om zo snel mogelijk werk ervan te maken! Top instructeur die mij heeft laten ontwikkelen om te slagen bij het cbr. Hartstikke bedankt rijschool Nordin!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Echt een hele fijne rijschool!! Heb les gehad bij 2 instructeurs door mijn eigen drukke rooster. Beide waren erg flexibel, als ik op een bepaalde dag niet kon deden ze beide hun uiterste best om mij wel mijn nodige lessen te geven. Werd goed op mijn ingespeeld, handelingen werden op een andere manier uitgelegd tot het bij mij duidelijk is.  De rijschool blijft zich inzetten tot een geschikte afrijmoment is gevonden tot 's avonds laat.
Al met al een erg fijne rijschool en heb het zelfs al aan meerdere vrienden voorgesteld( mij was dit ook voorgesteld door een vriendin)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Samuel schreef op
Rijschool is altijd gericht op jouw verdiensten (rijbewijs behalen). Ik heb een aangename tijd ervaren bij Nordin. Wil je accuraat en doelgericht dan kun je bij Nordin wezen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Nordin

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Nordin

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-07-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.