Reviews van Rijschool Nordin

8,8 Raza Abdoel schreef op
Bij Nordin krijg je maatwerk als vanouds. Lessen die duidelijk zijn. Nordin neemt de tijd om zijn leerlingen goed en veilig de weg op te sturen, zelfstandig en veilig rijden is het belangrijkste. Een goede opleiding is de basis voor veilig rijden! Die belofte wordt waargemaakt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Anoniem schreef op
Fijne rijschool! Je wordt goed voorbereid op het examen en je weet goed wat er van je wordt verwacht.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Super goeie rijschool. Ze hebben mij heel erg geholpen om niet onzeker te zijn. Ze leggen het heel goed uit en zijn heel geduldig. En ben nu ook in 1x geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Super tevreden.

Aardige rij instructeur en rij instructrice. Geduldig en als je iets niet snapt dan zullen ze het herhalen totdat je het wel snapt.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
In één keer geslaagd! De eerste keer dat ik met mijn ouders ging rijden met mijn nieuwe rijbewijs bleven ze maar zeggen dat ik heel netjes reed en dan zei ik: "Ik heb het geleerd van de besten." Als er iets fout ging dan gingen we gewoon terug en deden het opnieuw en dan de volgende les misschien nog wel een keer. Als ik iets niet snapte dan kon ik dat altijd vragen en dan werd daar tijd aan besteed. Tijdens het examen voelde ik me zeker van mezelf (wat niet snel gebeurt bij mij), omdat er ook genoeg voorbereiding was voor de spanning van het examen in de lessen. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Nordin

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Nordin

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.