Reviews over Rijschool Nordin

9,6 Anoniem schreef op
Ik ben erg tevreden over rijschool Nordin. Er wordt goed met je meegdacht en de uitleg is erg duidelijk. Ik ben in een keer geslaagd!! Ik raad iedereen deze rijschool aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Kamal schreef op
Een ding kan ik wel zegen:
Hij is spuer super goed ??
Voor je rijbewijs Hij is de juiste adress
Top ??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 myrtle schreef op
Top Instructeur de 2 keer geslaagd geduldig ,legt alles heel goed uit en geeft ook wat tips en tricks om alles goed in je op tenemen en toe te passen . bij verschillende rijscholen geweest en bij geen enkel gelukt . heb veel geleerd en veel gelachen met de rij instructeur rijschool Nordin is echt een aanrader !!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ahmed el Qurashy schreef op
Veel geleerd, en in 1x geslaagd.
Altijd met plezier de lessen gevolgd.
En in 1x mijn rijbewijs gehaald.
Goede en duidelijke instructeur.
Echt een aanrader, goed reputatie bij het CBR
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Anoniem schreef op
Jajaaa, ook ik heb mij rijbewijs in 1 keer gehaald bij rijschool Nordin. Ik heb een fijne ervaring opgedaan met de rijlessen bij Nordin. Door zijn geduld en begeleiding is er veel ruimte om te leren en uiteindelijke succeservaring op te doen. Rijschool Nordin is een echte aanrader, topleraar en nog gezellig ook!

Nordin en Fatima Bedankt voor alles!Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Nordin

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Nordin

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 79 %
Geslaagd bij herexamen: ± 80 %
Bijgewerkt op: 01-07-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.