Reviews van Rijschool Nordin

2 Anoniem schreef op
Slechtste rijschool die er is!!! Instructeur zit de hele tijd op z' n telefoon en blijven je naar de zelfde plekken sturen. Daarnaast hebben ze ook totaal geen respect.
Verder betalen ze ook mensen om goede reviews te zetten!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Robert Mulders schreef op
Na een hele slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik terecht gekomen bij Nording. Hier hebben we samen alles opnieuw geleerd en heeft hij mij het vertrouwen gegeven wat ik nodig had om te slagen. Door te vertrouwen op Nordin heb ik meer gevoel in het rijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Nadia schreef op
Super begeleiding gehad van Fatima, en dat in een korte tijd! Ze heeft mij bewust gemaakt van het rijden ondanks de vele lessen bij een andere rijschool daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer afgerond. Rijschool Nordin zeker een aanrader dus!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Daisy schreef op
Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij rijschool Nordin!
Dankjewel Nordin !! Je bent een top rij instructeur en ik ben blij dat ik voor je heb gekozen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Hugo schreef op
Doeltreffende Rijschool.


Rijinstructeur die je duidelijk en structureel klaarstoomt voor het examen.

Wat ik belangrijk vond is dat er niet alleen wordt aangegeven wat er mis gaat, maar juist ook hoe je fouten kunnen worden voorkomen. Dit is één van de dingen dat bij mijn vorige rijschool onvoldoende was.

Met vlag en wimpel geslaagd voor het examen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Nordin

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Nordin

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.