Reviews over Rijschool Nordin

8 Sahar schreef op
Ik ben vandaag in 1 keer Geslaagd voor mijn rijbewijs ! Heel erg bedankt Nordin!! Heel blij mee! De lessen waren behulpzaam en duidelijk. Hij legt alles stapvoets uit, wat extra helpt tijdens het rijden. Echt 100% een Aanrader.
De Beste professioneel rijschool ever ????
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Groetjes LY schreef op
Nordin komt zijn afspraken niet na, je leert niks over de theorie je moet dit zelf maar uitzoeken, daarbij gaat hij zomaar 3 maanden op vakantie en kan je niet rijden, hij geeft geen enkele informatie of theorie je moet dit zelf maar uitzoeken, helaas is nordin erg negatief en zegt hij telkens dat ik het toch niet in 1 keer mijn rijbewijs ga halen:( zware oplichter en houd andere aan het lijntje, komt niks na. Raad andere ook zeker af hier NIET te lessen.... zonde van je geld. Want zijn ego is grooter dan zijn hart ugh
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Mike schreef op
Vandaag in 1 keer geslaagd bij Nordin. Na een spoedopleiding. Waar ik geen zelfvertrouwen had wist Nordin mij deze te geven. Waar ik daarna overmoedig werd wist hij bij mij de juiste snaar te raken. Ik werd een paar keer flink geïrriteerd omdat ik wist dat hij gelijk had. Zijn manier van lesgeven heeft mij echt geholpen om in 1 keer te slagen! Dank je wel!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Safura schreef op
Beste rijschool, Fatima heeft erg veel geduld met mij gehad. Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald, erg blij mee bedankt voor alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Jan Dirk schreef op
Bij Nordin heb ik een zeer goede leerervaring. Nordin geeft je de tijd en focust op de dingen die je nodig hebt. Zo kun je alles wat je nodig hebt om het examen te halen, maar ben je ook klaar om na je examen de weg op te gaan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Nordin

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Nordin

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.