Reviews over Rijschool Nordin

7,6 Samuel schreef op
Rijschool is altijd gericht op jouw verdiensten (rijbewijs behalen). Ik heb een aangename tijd ervaren bij Nordin. Wil je accuraat en doelgericht dan kun je bij Nordin wezen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Vir schreef op
Nordin is een goede, maar strenge instructeur. Ikzelf had wel vaker een schop onder mijn kont nodig, dus de opbouwende kritiek heeft mij zeker geholpen.

Ik kreeg verder het idee dat Nordin alles in het werk stelt om de leerling te laten slagen en daar duidelijk mee bezig is.

Ik heb veel geleerd tijdens de rijlessen en heb het idee dat ik voorheen veel minder begreep over de kunst van het autorijden.

Ik heb mijn tijd bij Nordin als prettig ervaren en ben blij dat ik heb gekozen voor deze rijschool. Ik zou anderen dan zeker ook deze rijschool aanraden en dat is vooral door wat ik al eerder aangaf: er wordt alles in het werk gesteld om de leerling te laten slagen.

Bedankt voor de lessen en wat je mij in deze tijd hebt bijgebracht.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Anoniem schreef op
De manier van les geven was bij rijschool Nordin erg leerzaam (soms een beetje streng). Ik raad deze rijschool aan. Bedankt voor de goede service.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Mina schreef op
Fatima en Nordin geven goed duidelijk les.Zij willen het beste voor de leerlingen. En het zijn gezellige mensen . Mij deze rijschool ben je op juiste adres.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op


Ik heb Rijschool Nordin als een hele fijne rijschool ervaren. Mijn instructrice wist mij heel snel op mijn gemak te stellen en gaf mij veel zelfvertrouwen. Daarnaast hing er altijd een fijne sfeer. Ze zijn erg geduldig, eerlijk en geven goede tips. Er werd goed naar mijn eigen wensen geluisterd en met mij meegedacht. Door hen ben ik rijden leuk gaan vinden en kan ik zeggen dat ik geslaagd ben.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Nordin

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Nordin

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 14
In één keer geslaagd: ± 92 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-01-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.