Reviews over Aagje Autorijschool

10 Jerome schreef op
Ondanks corona heeft rijschool Aagje mij ontzettend goed geholpen. Verder raad ik u aan om aan te melden bij rijschool Aagje!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Bastiaan schreef op
Ben zojuist geslaagd doormiddel van professionele lessen en duidelijke instructies. John is een hele goede instructeur en heeft mij van begin tot eind goed geholpen. John is duidelijk en straight to the point, dit maakt het heel erg fijn omdat je weet waar je aan toe bent en wat je moet doen/verbeteren. Ook een mooie auto waar je in rijdt en ook een vriend van mij is in een keer geslaagd bij hem. Aagje (en John) is zeker een aanrader voor iedereen die echt goed wil leren rijden! Hartstikke bedankt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Sofie schreef op
Ik heb altijd heel fijn gelest bij John, enorm fijne leerjaar. Heel geduldig en ook altijd in voor een grapje. Legt alles graag meerdere keren uit als dat nodig is, en leert alles aan hoe het CBR het verwacht. Ik ben binnen 1 keer geslaagd
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
De instructeur bleef in me geloven, zelfs toen ik de stomste fouten maakte. Hij legde dingen op verschillende manieren uit en maakte tekeningen zodat ik de situatie beter kon begrijpen. Het was vaak gezellig in de auto, doordat de instructeur vroeg hoe het ging en een praatje maakte. Hij vertelde ook veel over hoe de auto nou echt werkt, waardoor jr nog meet interesse krijgt in het autorijden. Hij vertelde ook dat je door hobbels of kuilen te hard nemen niet gewoon deukjes aan je bumper krijgt, maar dat de radiator daar ook aan hangt en die dan snel kapot kan gaan, dus dan ga je wel voorzichtiger doen. Ik zou deze rijschool echt aanbevelen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 Anoniem schreef op
aagje autorijschool is echt vreselijk om bij te lessen!
bij de proefles leek de instructeur me super leuk en lief, maar toen ik eenmaal een pakket had genomen sloeg de sfeer om. instructeur roddelt over andere leerlingen, zegt alleen wanneer je iets fout doet (en dat is ook zeker geen opbouwende kritiek!!), en doet er alles voor zodat je nog meer lessen erbij neemt. verder komt hij altijd net iets te laat, haalt hij koffie bij het tankstation naast het CBR (gaat van de lestijd af dus), en brengt hij je ook weer 5 minuten eerder thuis of hij laat je te vroeg stoppen bij het huis van de volgende leerling.
ook is er bijna geen les geweest waarin hij niet is begonnen over hoe de lessen betaald gaan worden.
door alles bij elkaar vond ik het lessen echt niet leuk meer en keek ik erg uit naar het examen omdat ik er dan vanaf zou zijn.

ik ben gezakt voor mijn eerste examen. daar kon ik opzich wel mee leven, maar ik moest op de terugweg naar huis huilen door wat hij allemaal tegen me zei. hij praatte me echt een rotgevoel aan terwijl ik was gezakt op de dingen die hij mij niet goed heeft aangeleerd.

een tip aan alle rijschoolzoekende; ga niet bij aagje autorijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Aagje Autorijschool

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Aagje Autorijschool

Examencentrum Eemnes (Auto)

Aantal examens: 9
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 75 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.