Reviews van Aagje Autorijschool

2,8 K. schreef op
Slechte ervaringen met deze rijschool, kan hem dan ook echt niet aanbevelen! Ik heb de rijlessen nooit leuk gevonden, maar dacht dat het aan mij lag. Ik rijd nu bij een andere rijschool, waar ik het rijden wel leuk vind.
Bij deze rijschool had ik een hele onsympathieke, ongeduldige, onprofessionele rij-instructeur. Hij roddelt over andere mensen die bij hem lessen.
Ik had nog om een andere instucteur gevraagd, maar dat was niet mogelijk. Na 2x gezakt te zijn, was ik eindelijk gestopt. Had ik veel eerder moeten doen.
Ze denken alleen maar aan geld en het zuinig zijn op de auto. Hij grijpt veel te snel in, ook wanneer iets hem te lang duurt, waardoor je nooit echt zelfstandig kan rijden.
De rijschool lijkt goedkoop, maar de lessen die ze aanbieden duren maar 50 minuten, waardoor je per keer 1.5 lesuur gebruikt en maar een uur en een kwartier les hebt. Examens zijn in emmeloord, maar dit is 45 minuten rijden vanaf almere, waardoor je hiervoor lessen van 3,6 lesuur gebruikt (dus 3 uren). Zo gaat je pakket al gauw op in die paar keren dat hij je daarnaartoe brengt. Hij laat je te veel in almere rijden, wat te makkelijk is en waar je op een gegeven moment het wel hebt gezien.
Ook geeft hij aan dat je 2x per week moet rijden, want dat zou beter zijn. Maar zo gaat je pakket ook heel snel van op, omdat de wachttijden voor de examens lang zijn.
Ook is hij veel te vaak naar het tankstation gegaan in mijn tijd, om koffie te halen. Heel storend, want dat gaat van je tijd af.
De sfeer in de auto was ook niet fijn. Had op alles wel iets te zeggen, erg demotiverend. Hij heeft letterlijk 1x “goed gedaan” gezegd, in al die tijd dat ik daar heb gereden.
Als je de rijschool moet machtigen staat er rijschool john. Ook bij examen plakt hij een rijschool john sticker op de auto. Heel vreemd.
Rij-instructeur kwam standaard een paar minuten te laat, heel onprofessioneel.

Conclusie: een echte geld- en tijdverspiller. Slechte rijschool, zeker niet aan te bevelen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Instructeur doet vriendelijk bij proefles en op het moment dat je aan een pakket vastzit, slaat de sfeer om! Daarnaast erg zuinig op auto.. aandacht zou naar lessen moeten gaan, jij betaalt tenslotte voor een pakket.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Gideon schreef op
Prima rijschool, John heeft heel veel geduld met de fouten die je maakt. Er was nooit een groot probleem wanneer je achteraf betaalt en komt altijd zijn afspraken na. Mijn broer had hier ook gereden en was ook met deze rijschool geslaagd, zeker om aan te raden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Nida schreef op
Aagje autorijschool is de beste rijschool in Almere!
Ik heb mijn rijbewijs in 3 weken gehaald en ik ben in 1x geslaagd. De instructeur nam alle tijd voor mij als leerling, ik heb zelfs de dag dat ik moest afrijden een uur gratis rijles gekregen. Om zo nog de laatste puntjes op de i te zetten. Ook was ik in het begin onzeker over bepaalde dingen zoals het file parkeren en de andere bijzondere manouvres. Dit heb ik ook aangegeven en daar is tot aan de laatste les veel aandacht aan besteed! Ik heb een top ervaring gehad en raad een ieder aan om zich aan te melden bij autorijschool Aagje.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Jesse Abbey schreef op
Top ervaring gehad bij Aagje. Ik wou binnen 6 weken mijn rijbewijs halen, en dat is met vlag en wimpel gelukt! Goede instructie, betrouwbaar, geen valse beloftes, en veel plezier ook. Ik heb het echt naar mijn zin gehad met John.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Aagje Autorijschool

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Aagje Autorijschool

Examencentrum Eemnes (Auto)

Aantal examens: 21
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 27 %
Bijgewerkt op: 02-11-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Emmeloord (Auto)

Aantal examens: 21
In één keer geslaagd: ± 45 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 02-11-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.