Reviews over John's Verkeersschool

8 Anoniem schreef op
Goede rij instructeur die mee denkt. Legt goed uit en laat je ook bij jezelf nadenken waarom je iets doeten wat hier goed of fout aan is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Wesley schreef op
Het is een goede betrouwbare rijschool in 2x geslaagd.

Altijd ook gezellig tijdens de les.
En hele goede feedback op wat je fout maar ook goed doet.

Dus ik kan deze rijschool zeker aanraden en kent de manier van denken van het cbr goed.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Ik ben begonnen bij john's verkeersschool op mijn 17de verjaardag. Zelf ben ik een jongen die graag veel bevestiginf vraagt vanwege mijn onzekerheid.

John heeft mij hierbij goed begeleid in dit proces. Ik heb binnen 1 maand mijn rijbewijs gehaald (zonder spoedcursus)!

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij john's verkeersschool en ik kan dit rijschool bij iedereen aanraden. Hun studenten staan op nummer 1 en ze staan altijd achter je!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Cindy schreef op
Johns Verkeersschool geeft goed les, weet heel veel over examen gebied.
En wat je allemaal moet weten van CBR, om te kunnen slagen.
Ik ben altijd heel trots geweest op mijn instructeur, omdat hij mij goede begeleiding heeft gegeven waar nodig. En prettig vond ik ook, dat hij mij goed uitleg heeft gegeven met heel veel geduld.
Soms lag het aan mij, dat ik het niet begreep. Maar hij was niet beroerd voor extra herhalingen, dat deed hij met plezier.
Ik heb hele goede ervaring met deze rijschool en zou iedereen aanraden.
Bedankt meneer John!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Irene schreef op
Ik ben vandaag bij de 3x geslaagd! Het komt niet door John dat ik gezakt was maar het komt puur door mij zelf.Ik heb met heel veel plezier met John gereden.Hij is een hele lieve vriendelijke rijinstructeur.Hij communiceert heel goed en leg je heel goed uit.Hij houd zich goed aan de afspraken.Ik kan geen enkele negatiefs over John vertellen dat, hij is echt topper.Ik ga zijn lessen missen en zijn gezellige babbeltjes.Hij is echt een aanrader!!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel John's Verkeersschool

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages John's Verkeersschool

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.