Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool "Karim" Merenguestraat 24 1326SE Almere
Website: Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Autorijschool "Karim"

10 Anoniem schreef op
De beste rijschool die ik ken. Motiveert, ondersteund, helpt, doet mee, is serieus, is humeuristisch.. ik ben heel erg blij dat ik mijn rij opleiding hier heb afgerond.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,4 Patrick schreef op
ik raad mensen om bij deze rijschool te gaan lessen. Goeie instructeur, goede prijs. Wordt duidelijk uitleg gegeven en heeft meer geduld met zijn leerlingen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool "Karim"

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool "Karim"

Examencentrum Harderwijk (Auto)

Aantal examens: 112
In één keer geslaagd: ± 46 %
Geslaagd bij herexamen: ± 39 %
Bijgewerkt op: 09-04-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.