Reviews over Autorijschool Avak

10 Marco schreef op
Beste rijschool!!! Echte aanrader voor iedereen ik kijk met veel leerzamheid en plezier terug naar mijn lessen die ik gehad heb. ik ben in 1 keer geslaagd!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 J.ASG schreef op
Top rijschool met een ervaren instructeur hij doet erg zijn best en wil je erg graag helpen het motto is Snelste weg naar de rijbewijs en ik vind ook dat dit klopt hij wil je graag helpen en wil je van alles uitleggen en laat je veel rijden en niet de hele les uitleg hij geeft een stukje uitleg en dan mg je lekker rijden TOp rijschool ik heb me altijd op men gemak gevoeld super bedankt AUTORIJSCHOOLAVAK
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Top rijschool echte aanrader 100% ik heb me altijd op me gemak gevoeld en ik heb erg veel geleerd en de instructeur is erg vriendlijk en heeft doet zen werk echt graag
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Masis schreef op
Een super rijschool!! Erg leerzaam ik raad iedereen aan om hier te lessen!! Ik heb hier zelf ook gelest ik was hier erg tevreden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Avak

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Avak

Examencentrum Hoogeveen (Auto)

Aantal examens: 37
In één keer geslaagd: ± 64 %
Geslaagd bij herexamen: ± 60 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Meppel (Auto)

Aantal examens: 24
In één keer geslaagd: ± 62 %
Geslaagd bij herexamen: ± 73 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.