Helft rijschoolhouders weer de weg op sinds opheffing verbod

Sinds afgelopen maandag mogen er weer rijlessen plaatsvinden. Van de rijscholen is echter maar de helft weer gestart met praktijklessen. En zij die dat doen, doen dat vaak met een mondkapje op. Dit blijkt uit een enquête van RijschoolPro onder bijna 700 instructeurs.

Rijinstructeurs hebben veel twijfels over het wel of niet hervatten van de praktijklessen. Meer dan de helft van de ongeveer 8.000 rijscholen in Nederland is maandag direct van start gegaan (56 procent). 17 procent zegt deze week weer te starten met de lessen. 10 procent geeft aan een langere aanlooptijd nodig te hebben. Ook één op de tien rijscholen vindt weer beginnen te risicovol en blijft gesloten.

De theorielessen worden ook langzaam weer opgestart en ook bij het CBR lijkt het langzaam aan weer te gaan starten met diverse examens. Wil jij jouw theoriecertificaat binnenkort binnenslepen, zodra het weer kan? Bereid je dan nu alvast voor en schaf het professionele lesmateriaal aan via Snelslagen.nl met auto theorie, motor theorie of bromfiets theorie. Je kan in de digitale leeromgeving zowel het auto theorieboek, het motor theorieboek als het bromfiets theorieboek lezen. Daarnaast kan je jezelf goed voorbereiden met de vele oefenexamens, die lijken op de examens van het CBR. Leer je liever uit een fysiek boek? Dan heb je via Snelslagen.nl ook de mogelijkheid om het auto theorieboek aan te schaffen, eventueel in combinatie met oefen examens. Bekijk het aanbod in onze webshop.