Kandidaten betalen honderden euro's voor examen vanwege lange wachttijden

Examenkandidaten betalen momenteel honderden euro's om een plek te krijgen bij een CBR examencentrum voor het rijexamen. Dat is het gevolg van de lange wachttijden bij het CBR. Daarom rijden kandidaten nu soms met hun rijinstructeur het hele land door om bij een examencentrum met minder wachttijd hun rijbewijs te behalen. 

Op de website van Rijschoolpro komen diverse rijschoolhouders aan het woord die de ernst van de situatie aangeven. Zo gaf een rijschool aan dat hij een examen kon aanbieden bij een examencentrum op 200 kilometer afstand, wat zo'n 550 euro extra kost voor de leerling. De rijschoolhouder reageert beduusd: "Ik heb er moeite mee om dit tarief door te berekenen. Toch kan ik niet anders. Om de pijn te verzachten werk ik maar met een kostendekkend tarief. Ik moet uiteindelijk ook personeel en een voertuig inzetten.”


Goede voorbereiding op het CBR auto theorie examen

Ben jij op zoek naar hulpmiddelen die jou helpen bij de voorbereiding op het CBR auto theorie examen? Het B-rijbewijs halen is niet goedkoop en mede daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden, zodat je dat theoriecertificaat zo snel mogelijk behaalt. Door te kiezen voor een van de producten van Snelslagen.nl, verhoog jij je kant om te slagen voor het auto theorie examen bij het CBR. In de auto theorie webshop vind je diverse producten die jou helpen bij een goede voorbereiding. Zo kan je kiezen voor de online auto theorie cursus inclusief alle theorie examens. Met deze cursus kan jij het autotheorie boek lezen en alle beschikbare examens oefenen in de digitale leeromgeving. Dit is speciaal ontwikkeld om het voorbereiden zo makkelijk mogelijk te maken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Door veel examens te oefenen, raak je bekend met de vraagstelling en vraagtypes die je ook bij het CBR kan verwachten, wat je slagingskans verhoogt. Leer jij de theorie liever uit een boek? Schaf dan het auto theorieboek van Snelslagen.nl aan. In 25 hoofdstukken leer jij de autotheorie op basis waarvan de examens bij het CBR gemaakt zijn.In de webshop van Snelslagen.nl vind je diverse leermiddelen die jou als examenkandidaat van het auto theorie examen zo goed mogelijk voorbereiden, zodat het theoriecertificaat binnen handbereik is en daarmee het autorijbewijs een stap dichterbij.


Goede voorbereiding op het CBR bromfiets theorie examen

Ben jij op zoek naar hulpmiddelen die jou helpen bij de voorbereiding op het CBR bromfiets theorie examen? Het Am-rijbewijs halen is niet goedkoop en mede daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden, zodat je dat theoriecertificaat zo snel mogelijk behaalt. Door te kiezen voor een van de producten van Snelslagen.nl, verhoog jij je kant om te slagen voor het bromfiets theorie examen bij het CBR. In de bromfiets theorie webshop vind je diverse producten die jou helpen bij een goede voorbereiding. Zo kan je kiezen voor de online bromfiets theorie cursus inclusief alle theorie examens. Met deze cursus kan jij het bromfietstheorie boek lezen en alle beschikbare examens oefenen in de digitale leeromgeving. Dit is speciaal ontwikkeld om het voorbereiden zo makkelijk mogelijk te maken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Door veel examens te oefenen, raak je bekend met de vraagstelling en vraagtypes die je ook bij het CBR kan verwachten, wat je slagingskans verhoogt.


Goede voorbereiding op het CBR motor theorie examen

Ben jij op zoek naar hulpmiddelen die jou helpen bij de voorbereiding op het CBR auto theorie examen? Het A-rijbewijs halen is niet goedkoop en mede daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden, zodat je dat theoriecertificaat zo snel mogelijk behaalt. Door te kiezen voor een van de producten van Snelslagen.nl, verhoog jij je kant om te slagen voor het motor theorie examen bij het CBR. In de motor theorie webshop vind je diverse producten die jou helpen bij een goede voorbereiding. Zo kan je kiezen voor de online motor theorie cursus inclusief alle theorie examens. Met deze cursus kan jij het motortheorie boek lezen en alle beschikbare examens oefenen in de digitale leeromgeving. Dit is speciaal ontwikkeld om het voorbereiden zo makkelijk mogelijk te maken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Door veel examens te oefenen, raak je bekend met de vraagstelling en vraagtypes die je ook bij het CBR kan verwachten, wat je slagingskans verhoogt.