Proef met maken theorie examens in de avond

Bij de CBR locaties in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk en Zwolle start per 1 mei 2018 een proef met het maken van theorie examens voor de auto, motor en bromfiets (scooter) in de avond. Kandidaten kunnen dan zes maanden lang ook het examen afleggen tussen 16:00 en 21:30 uur. Het CBR wil zo zorgen voor een betere dienstverlening voor klanten. 

De proef is alleen voor kandidaten die zichzelf online via de website van het CBR inschrijven voor het examen. Voor theorie examens na 18:00 uur wordt een toeslag berekend van 4,45 euro. 


Auto theorie examen oefenen

Heb jij binnenkort het auto theorie examen bij het CBR? Via Snelslagen.nl kan je makkelijk een gratis autotheorie examen oefenen, zodat je meer kans maakt om te slagen. Het eerste examen is gratis en start je door hier te klikken of door meteen in te loggen via Facebook. Leer je liever uit een boek? Dat kan met het Auto theorieboek 2018 (Rijbewijs B).


Bromfiets theorie examen oefenen

Heb jij binnenkort het bromfiets theorie examen bij het CBR? Via Snelslagen.nl kan je makkelijk een gratis bromfietstheorie examen oefenen, zodat je meer kans maakt om te slagen. Het eerste examen is gratis en start je door hier te klikken of door meteen in te loggen via Facebook


Motor theorie examen oefenen

Heb jij binnenkort het motor theorie examen bij het CBR? Via Snelslagen.nl kan je makkelijk een gratis motortheorie examen oefenen, zodat je meer kans maakt om te slagen. Het eerste examen is gratis en start je door hier te klikken of door meteen in te loggen via Facebook