Autotheorie boek van Snelslagen.nl nu verkrijgbaar via Bol.com

Moet jij binnenkort op voor het autotheorie examen en leer jij graag uit een boek? Bestel dan het autotheorie boek van Snelslagen.nl, die nu beschikbaar is via Bol.com. In dit boek lees je alle verkeersregels die je moet kennen om het theoriecertificaat bij het CBR te behalen. In 25 hoofdstukken leer je de theorie en krijg je inzicht in de kennis die je nodig hebt voor het CBR theorie examen. Bestel hier het Autotheorie boek van Snelslagen.nl.

In Nederland slaagt gemiddeld de helft in één keer voor het theorie examen auto. Natuurlijk hoop jij bij de groep te zitten die het theorie examen auto in één keer haalt. Wanneer je veel tijd investeert in het leren van je auto theorie, lukt het je misschien wel. De volgende tips helpen je bij het leren van auto theorie:


  • - Begrijp wat je leert. Dit klinkt misschien vreemd, maar bij het leren van autotheorie is het belangrijk dat je begrijpt wat er staat. Simpelweg de definities uit je hoofd leren, werkt niet. Als je bijvoorbeeld autotheorie aan het leren bent over snelheid, is het belangrijk dat je begrijpt waarom deze snelheden gelden. Bij het CBR theorie examen krijg je 25 vragen over gevaarherkenning. Als je niet begrijpt wat een passende snelheid is voor een bepaalde situatie, krijg je het heel erg lastig bij deze theorievragen. Zorg dus dat je tijdens het leren van de autotheorie, je begrijpt wat je leert. Hierdoor slaag je sneller voor het CBR autotheorie examen.
  • - Zorg voor een rustige omgeving als je autotheorie gaat leren. In een rustige omgeving wordt je niet afgeleid en kun je jezelf beter concentreren. Op deze manier kun je jezelf beter focussen op het leren van autotheorie en zal je waarschijnlijk betere resultaten halen. Wanneer je dus begint met het leren, is het belangrijk dat alles wat afleidt zoveel mogelijk weg is. Radio's, tv's uit en vraag luidruchtige broertjes of zusjes ergens anders te spelen. Zo kun je in alle rust de auto theorie leren.


Retourvoorwaarden


  • - Je retourneert binnen de zichttermijn. Voor het Auto theorie boek geldt een termijn van 14 dagen. De zichttermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. 
  • - De zichttermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. Meerdere artikelen in 1 bestelling? Dan heb je geluk: het is bij wet vastgelegd dat de termijn pas ingaat als je alles hebt ontvangen. Deze wet geldt per verkopende partij. Dus als je 2 artikelen van bol.com bestelt met 1 artikel van een verkoper via bol.com, start de zichttermijn van de bol.com artikelen mogelijk op een andere dag. Ingewikkeld? Het belangrijkste is dat jij altijd de maximale zichttermijn krijgt.
  • - Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk).
  • - Retourneren is gratis.