Examenpakket met 5 oefenexamens bestellen

Examenpakket met 5 oefenexamens

Moet jij binnenkort naar het CBR om je theoriecertificaat te halen voor het Rijbewijs A,B of Am? Als je niet te lang wilt doen over het behalen van je auto, motor of bromfiets theorie examen, is het verstandig om je goed voor te bereiden. Via Snelslagen.nl kan je met de uitgebreide online theoriecursus gebruik maken van een theorieboek en tevens kan je theorie examens oefenen. Zo wordt jouw kennis direct getest en weet je of je klaar bent voor de echte test. Voor dat je het weet, heb jij dat certificaat binnen!

Deze meest gekozen online theorie cursus voor de auto, motor en scooter bestaat uit de uitgebreide theorieboeken en uit Examenpakket met 5 oefenexamens die je kan oefenen. Ben voorbereid op het CBR theorie examen en kies voor deze cursus voor slechts 14,99. Nog meer examens oefenen? Koop dan later meer credits of kies direct voor de meest uitgebreide online theoriecursus.

Via de theoriecursus van Snelslagen.nl lees je eerst alle hoofdstukken uit het boek. Hierin krijg je alle verkeersregels voorgeschoteld in Nederland en dat zijn de regels waarop het theorie examen gebaseerd is. Na het boek gelezen te hebben, ga je aan de slag met de oefenexamens. Door veel theorie examens te oefenen, weet je beter wat je te wachten staat. De theorie examens van Snelslagen.nl zijn vergelijkbaar met die van het CBR qua vraagstelling en de manier waarop het examen wordt afgenomen is exact hetzelfde. Zo heb je bij zowel het CBR als Snelslagen.nl de mogelijkheid om te bladeren door de vragen, kan je jouw antwoorden herzien en kan je antwoorden markeren. Beiden bestaan bovendien uit 25 reactievragen, 12 kennisvragen en 28 inzichtvragen voor het auto theorie examen en uit 50 theorievragen voor het motor en bromfiets theorie examen. Hierop wordt jouw theoretische kennis van het verkeer getest. Heel veel succes met het oefenen!

* Bij betaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Snelslagen.nl. Restitutie is niet mogelijk. In geval van calamiteiten, kan contact worden opgezocht via het Contactformulier.