Oefenen voor je CBR theorie examen

Online theoriecursus voor auto, motor en bromfiets

Al 423.033 gebruikers gingen je voor!

Scooter theorie

Inclusief 5 oefen examens

12,00

Direct beschikbaar
✅ Beste kwaliteit
✅ Zoals bij het CBR
✅ Goede voorbereiding

Auto theorie

Meest populair

Inclusief alle oefen examens

12,00

Direct beschikbaar
✅ Beste kwaliteit
✅ Zoals bij het CBR
✅ Beste voorbereiding

Motor theorie

Inclusief 1 oefen examen

12,00

Direct beschikbaar
✅ Beste kwaliteit
✅ Zoals bij het CBR
✅ Eerste voorbereiding

Goed voorbereid naar het CBR theorie examen voor slechts € 12,00

Online theoriecursus. Makkelijk en snel via iDeal!

Heb jij binnenkort het CBR theorie examen voor de auto, motor of bromfiets? Gebruik dan net als je medekandidaten de online theoriecursus van Snelslagen.nl. Via de speciale digitale leeromgeving kan je auto theorie oefenen, motor theorie oefenen en bromfiets theorie oefenen.

Gratis theorieboek: auto, motor en bromfiets

Via de Snelslagen.nl app kan je gebruik maken van het gratis online theorieboek voor de auto, motor en bromfiets. Daarin staat alle theorie uitgelegd over de verkeersregels voor auto's, motoren en bromfietsen. Deze theorieboeken zijn helemaal gratis en zo leer jij de benodigde theoretische kennis door het lezen van de verschillende hoofdstukken.

Auto theorie boek kopen

Leer jij liever uit een boek? Koop dan het auto theorie boek en leer in dit makkelijk te leren boek alle verkeersregels en theorie die nodig is om te slagen voor je theorie examen.

CBR theorie examens oefenen

Als je de theorie goed kent, kan je aan de slag met het oefenen van de theorie examens voor de auto, motor bromfiets (en speed-pedelec). Het eerste examen is daarbij gratis. De theorie examens zijn hetzelfde samengesteld als het theorie examen dat je bij het CBR zal krijgen. Zo krijg je evenveel tijd voor het beantwoorden van de vragen en ben je daar straks helemaal goed op voorbereid bij het maken van het echte theorie-examen.

CBR auto theorie examen

Het CBR auto theorie examen bestaat uit drie delen. In het eerste deel krijg je 25 reactievragen, waarbij je de verkeerssituatie op de foto's binnen 8 seconden moet inschatten. De mogelijke antwoorden zijn daarbij 'Remmen', 'Gas loslaten' en 'Niets doen'. Het aantal vragen dat je hier goed moet hebben is minimaal 13 van de 25. Na dit onderdeel volgt deel 2 van het CBR theorie examen van de auto, het onderdeel kennis. Daarbij krijg je in totaal 12 vragen, waarvan je er minimaal 10 goed moet hebben. Deel 3 bestaat uit 28 vragen over inzicht, waarvan je er minimaal 25 goed moet hebben. De tijd die je hebt voor het gehele examen is 30 minuten.

CBR motor theorie en bromfiets theorie examen

Het CBR theorie examen voor de motor en bromfiets bestaan beide uit 50 theorievragen over de verkeersregels. Daarbij gaan de vragen gedeeltelijk over de algemene verkeersregels en gedeeltelijk over de verkeersregels die specifiek gelden voor de bestuurder van een bromfiets of motor. Van de 50 vragen moet je er hier minmaal 44 goed hebben.

Online theorie cursus

Via Snelslagen.nl koop je het complete
online theoriepakket inclusief alle theorie examens al voor €12,00