Beoordeel deze rijschool ›
kaart van Venray

Contactgegevens

Autorijschool Ven-Rij Christoffelkruid 26 5803CJ Venray
Website: http://www.ven-rij.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Ven-Rij

9.2 kimberley van doorn schreef op
Wat heb ik top lessen gehad, van de rij instructeurs Peter en Joost ! Beide nemen ze de tijd om je het goed en duidelijk uit te leggen. Heb met veel plezier de lessen gevolgd. Ook werd alles goed besproken. Tips kreeg je die ook goed van pas komen. Zeer zeker een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8.4 Thijn Op Het Veld schreef op
Ik heb altijd met een goed gevoel mijn lessen gereden bij Ven-Rij. Altijd rustige en duidelijke uitleg. Top rijschool !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7.6 serkan schreef op
De rijschool geeft echt goede lessen legt alles heel duidelijk uit. De lessen zijn gezellig de instructeur altijd een goed humeur. Erg fijn lessen op deze manier .En het resultaat. Geslaagd in 1x.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10.0 Yannick schreef op
Met veel plezier gelest bij autorijschool Ven-Rij.

Ik zou iedereen aanraden om bij Peter te gaan lessen. De lessen zijn erg leerzaam en vaak ook gezellig. Met Peter is het altijd prettig rijden, hij geeft veel tips die erg bruikbaar zijn als je eenmaal zelf rijdt. Peter is ook altijd in voor een geintje tijdens de lessen en weet hier een goede balans in te vinden.
Overigens heb ik ook klassikale theorilessen gevolgd die zijn verzorgd door Peter, hierdoor heb ik mijn theori in 1x gehaald.
Helaas wel 2x gedaan over mijn praktijk examen. Was er helemaal klaar voor maar maakte een klein foutje. Dit is de 2de keer helemaal goed gekomen.
Peter weet goed hoe hij zijn chauffeurs klaarmaakt voor het rijexamen!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8.8 V.S. schreef op
Vanmiddag mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Peter!
Ondanks mijn 'gejaag' tijdens het rijden heeft Peter mij prima kunnen temmen en klaargestoomd voor het rijexamen.

Kortom: een zeer geschikte rijschool!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Venlo (Auto)

Aantal examens: 40
In één keer geslaagd: ± 45 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 16-05-2015
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.