6585 rijscholen & 11599 reviews
Beoordeel deze rijschool ›
kaart van Venray

Contactgegevens

Autorijschool Ven-Rij Christoffelkruid 26 5803CJ Venray
Website: http://www.ven-rij.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Ven-Rij

8 Mandy schreef op
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Peter. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Daarnaast wordt er ook genoeg tijd vrijgemaakt om alles zo vaak te oefen totdat het lukt. Zo ga je met een goed gevoel de examens in. Peter is eerlijk en ziet snel in waar je hulp bij nodig hebt. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Ven-Rij te lessen. Wie wil er niet met een goed gevoel de weg op?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9.6 diana schreef op
ik kwam bij deze rijschool nadat ik bij een andere rijschool helemaal vastgelopen was, ik was het vertrouwen in mezelf helemaal kwijt. peter (de instructeur) heeft mij dat vertrouwen weer teruggegeven, heeft veel tijd en energie in me gestopt. doordat hij zo relaxed is met het rijden voel je je echt op je gemak. snap je iets niet, legt hij het uit tot je het wel snapt, hij gebruikt daar soms foto's, tekeningen enz voor maar uiteindelijk snap je het ook echt. dankzij peter heb ik echt leren rijden. ik heb nu een autotje en ik zit met vertrouwen achter het stuur, dat had ik voor ik bij deze rijschool begon nooit durven te denken. peter bedankt voor alle leuke en leerzame uren, ik mis de lessen en je humor zo stiekem toch wel. groetjes diana
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 django pouwels schreef op
eindelijk geslaagd. het heeft de nodige zweet en tranen gekost maar het is eindelijk gelukt. de lessen waren altijd gezellig en leerzaam. als het nodig was kon peter ook streng zijn, maar goed ook. peter, bedankt voor de leuke lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jarno Hendriks van de Weem schreef op
Super lessen gehad bij Peter, het was altijd een plezier om met Peter te lessen, hoewel ik de eerste keer niet geslaagd ben, heb ik het deze keer wel gered. Iedere les was weer een feestje. Serieus op de momenten dat het nodig was en plezier voor 10, ondanks veel gedonder op mijn rijstijl af en toe heb ik het nu toch aardig onder de knie. Kortom heel tevreden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Mirjana schreef op
Geweldig leuke en leerzame lessen gehad! Wanneer ik soms dacht het rijbewijs nooit te zullen halen, is het me zojuist gelukt dankzij Peter. Betrouwbaar, gezellig en leerzaam. Kortom; alles is Venrij bij Peter!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens