6590 rijscholen & 10464 reviews
Beoordeel deze rijschool ›
kaart van Venray

Contactgegevens

Autorijschool Ven-Rij Christoffelkruid 26 5803CJ Venray
Website: http://www.ven-rij.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Ven-Rij

8.8 V.S. schreef op
Vanmiddag mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Peter!
Ondanks mijn 'gejaag' tijdens het rijden heeft Peter mij prima kunnen temmen en klaargestoomd voor het rijexamen.

Kortom: een zeer geschikte rijschool!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Hille Egelmeers schreef op
Afgelopen maandag heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik heb een erg leuke tijd gehad bij Ven-Rij! Bedankt voor alles Peter & Mieke !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Mandy schreef op
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Peter. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Daarnaast wordt er ook genoeg tijd vrijgemaakt om alles zo vaak te oefen totdat het lukt. Zo ga je met een goed gevoel de examens in. Peter is eerlijk en ziet snel in waar je hulp bij nodig hebt. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Ven-Rij te lessen. Wie wil er niet met een goed gevoel de weg op?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9.6 diana schreef op
ik kwam bij deze rijschool nadat ik bij een andere rijschool helemaal vastgelopen was, ik was het vertrouwen in mezelf helemaal kwijt. peter (de instructeur) heeft mij dat vertrouwen weer teruggegeven, heeft veel tijd en energie in me gestopt. doordat hij zo relaxed is met het rijden voel je je echt op je gemak. snap je iets niet, legt hij het uit tot je het wel snapt, hij gebruikt daar soms foto's, tekeningen enz voor maar uiteindelijk snap je het ook echt. dankzij peter heb ik echt leren rijden. ik heb nu een autotje en ik zit met vertrouwen achter het stuur, dat had ik voor ik bij deze rijschool begon nooit durven te denken.
peter bedankt voor alle leuke en leerzame uren, ik mis de lessen en je humor zo stiekem toch wel.
groetjes diana
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 django pouwels schreef op
eindelijk geslaagd. het heeft de nodige zweet en tranen gekost maar het is eindelijk gelukt. de lessen waren altijd gezellig en leerzaam. als het nodig was kon peter ook streng zijn, maar goed ook. peter, bedankt voor de leuke lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Venlo (Auto)

Aantal examens: 40
In één keer geslaagd: ± 60 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 01-03-2015
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.