Rijschool inloggen  
E-mail:
Wachtwoord:
Blijf ingelogd: Registreer Wachtwoord kwijt
6.574 rijscholen, 10.938 reviews

Autorijschool Ven-Rij

9.3


Christoffelkruid 26
5803CJ Venray

(+31) 0478-58 43 40

CBR slagings percentage: ± 70%
Bekijk gedetailleerde slagingspercentages

Rijschool opties:

  • Gratis proefles
  • Vaste instructeur
  • Slagings garantie
  • Faal- en rijangst
  • Spoedopleidingen
  • Rijbewijs A - Motor
  • Rijbewijs B - Personenauto

Beste rijscholen in deze regio

Rijschool reviews

21 bezoekers hebben een review geschreven over Autorijschool Ven-Rij.

schreef op 28-03-2014 20:40:
10.0

Mede door Peters kraakheldere uitleg, magische tips, en zee van geduld tijdens al die leuke rijlessen heb ik vandaag in een keer mijn rijbewijs kunnen halen! Deze rijschool is zeker aan te raden omdat je een vaste instructeur hebt die heel goed weet waar hij het over heeft en 'what it takes to succeed'. Het maakt niet uit hoe vaak je iets moet oefenen, of hoe vaak iets aan je uitgelegd moet worden; je wordt zo goed mogelijk begeleidt totdat je het je eigen maakt. Naast alle serieuze kanten van de boze rij-wereld in Nederland hebben de rijlessen bij Peter ook een grappige kant en stap je nooit in of uit de lesauto met een slecht gevoel! Je krijgt ook altijd hulp en advies van Peter en Mieke wanneer je dat nodig hebt via mail, telefoon, of sms/whatsapp. Je wordt ook altijd goed begeleidt bij je examens, wat het hele gebeuren gelijk al een stuk verdraagzamer maakt. Al met al was het een leuke ervaring en als je goed wilt slagen dan ben je bij Peter en Mieke aan het juiste adres. Het enige minpunt is dat je na het slagen in de auto moet zitten zonder Peter! Bedankt voor alle uurtjes achter het stuur Peter!
Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 22-03-2014 18:24:
10.0

Autorijschool Venrij? Ik zeg DOEN!
Nu vraag jij je af, waarom zou ik? En dat zal ik je vertellen.
Persoonlijke service van Peter & Mieke, jij een vraag? Hun een antwoord
Persoonlijke aandacht voor, tijdens en naar het behalen van je rijbewijs
Advies voor het best passende lespakket
Ondersteuning bij het vinden van de juiste manier van ervaring op doen tijdens de rijlessen. Zo kreeg ik van Peter een RIS boek waaruit ik voorafgaande van de rijles de voorbereiding zelf kon doorlezen.
Een theorie boek om zelfstandig aan de slag te gaan met de theorie en daarlangs 5 theorielessen bij Peter & Mieke thuis waarin persoonlijk aandacht wordt besteed aan jouw manier van leren met een glaasje fris en niet te vergeten de snoepjes! Deze snoepjes waren voor mij ook tijdens de rijlessen vooral een rust momentje. Langs deze 5 theorielessen mag je ook nog extra lessen volgen en proefexamens doen als je daar behoeften aan hebt. Je krijgt een cd om thuis te theorie examens te oefenen, heb je de cd afgewerkt? Krijg je gewoon de volgende. Zo ben je dus optimaal voorbereid voor het theorie examen waar je persoonlijk door Peter en Mieke naar het CBR wordt gebracht waardoor als je spanning weg trekt. Uiteraard geldt dit ook voor de TTT en het praktijkexamen. Dankzij de goede instructies, de gezelligheid, de motiverende gesprekken en de persoonlijke begeleiding heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Ik kan nu alleen nog maar zeggen; BEDANKT! Sanne Beerkens

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 29-01-2014 11:18:
8.8

Ik ben afgelopen maandag geslaagd voor mijn rijbewijs, in een keer! Mede doordat ik zo'n goede rij-instructeur had. Hij is altijd in voor een grapje en beantwoord al je vragen. En zal alles uit blijven leggen totdat jij het snapt, erg fijn.
Bij Peter weet je altijd waar je aan toe bent, wat je gaat doen, wat verwacht hij van jou? Hij verteld je duidelijk wat er van je word verwacht bij zowel de tussentijdse toets als bij het praktijk examen.
Ik wil hiervoor Peter en Mieke hartstikke bedanken voor de leuke en vooral leerzame tijd in de lesauto!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 09-01-2014 18:14:
8.4

Top rijschool top instructeur gezellige lessen maar vooral leerzamen lessen ik ben de eerste keer geslaagd voor het examen en er zullen nog velen kandidaten volgen het is niet de eerste rijschool in venray maar wel de beste GO Peter (autorijschool Ven-rij)
Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 09-01-2014 17:06:
8.4

Top rijschool top instructeur gezellige lessen maar vooral leerzamen lessen ik ben de eerste keer geslaagd voor het examen en er zullen nog velen kandidaten volgen het is niet de eerste rijschool in venray maar wel de beste GO Peter (autorijschool Ven-rij)
Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 08-01-2014 11:55:
8.8

Ik ben vorige week geslaagd voor mijn rijbewijs.
Rijschool Ven-rij is zeker aan te raden.

Ik heb hele goede ervaring met deze rijschool omdat je altijd een intructeur hebt, Peter. Hij is altijd wel in voor een grapje, maar ondertussen leert hij je wat je allemaal moet weten. Voor vragen kun je altijd bij hem terecht, en hij legt je alles haar fijn uit.

Hij bereid je goed voor op je examens, en maakt heel goed duidelijk wat er van je verwacht word.

Ik woon zelf in Swolgen, ook dat is helemaal geen probleem voor Peter, Hij zorgt altijd dat hij optijd is. Ook ergens anders afzetten is nooit een probleem.

De theorie lessen zijn duidelijk en leuk. ik persoonlijk heb theorie lessen bij hem thuis gevolgd met een groepje van 5-6 mensen. Dit is altijd heel gezellig. Omdat het zo´n klein groepje is valt het Peter al snel op als iemand iets niet snapt. Ook bouw je een goede band op met de rest van je Theorie klas.

Ik wil bij deze Peter en Mieke (niet te vergeten!!) Barents heel erg bedanken voor de leuke tijd en geweldige inzet naar de mensen toe!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 15-12-2013 19:53:
8.8

Na een half jaartje gelest te hebben bij Peter heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Tijdens de rijlessen het afgelopen half jaar heb ik me nooit verveeld, de rijlessen zijn altijd gezellig en met Peter kan altijd gelachen worden.
Ik vond het erg fijn dat Peter altijd vrolijk was en altijd positief overkwam. Wanneer ik een keer echt geen zin had om te rijlessen of wanneer het niet zo goed ging lukt het Peter altijd wel om er voor te zorgen dat het toch nog leuk werd.
Verder is Peter altijd duidelijk, je weet wat er van je verwacht word en je weet ook wat je de rijles kan verwachten.

Bedankt Peter voor de leuke en leerzame rijlessen!
En ik raad iedereen aan om bij Autorijschool Ven-rij te gaan rijlessen, dan krijg je zeker geen spijt van je keuze!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 13-11-2013 09:49:
8.4

Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald en dat zal ik nooit vergeten!

Ven-Rij is een hele persoonlijke rijschool, je hebt altijd dezelfde rijinstructeur, Peter. Dat zorgt voor continuïteit, je weet altijd waar je aan toe bent. Peter geeft duidelijk aan wat er van je verlangd wordt en wat je die rijles gaat doen.

Ik ken weinig mensen die altijd zo goed gehumeurd zijn als Peter. Al is dat niet altijd even prettig, als het rijden eventjes niet goed gaat. Van binnen weet je dat Peter toch wel alles heel goed bedoeld.

Als het allemaal even tegen zit, dan geeft Peter je de tijd om even tot jezelf te komen, om er vervolgens weer vol tegen aan te gaan.

De theorielessen van Peter zijn hartstikke duidelijk en door het oefenen van oefenexamens kun je met zelfvertrouwen de examenruimte in stappen.

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 22-10-2013 10:43:
8.0

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Nou ongeveer een half jaar gelest bij peter en het was altijd weer een feestje om bij hem in de auto te zitten. Je kunt namelijk altijd met peter lachen en grappen maken kan hij als de beste!

Ook zijn de rijlessen van hem erg goed en als je iets niet snapt zal hij het net zo vaak uitleggen tot dat je het wel snapt. Je kunt ook alles doen met de auto, als je denkt dat iets anders beter kan zoals Peter het heeft uitgelegd zul je het zo mogen proberen en je zult dan als uitkomst krijgen dat het op de manier van peter toch fijner werkt.

Kortom Als je gaat rijlessen bij rijschool Ven-rij heb je plezier bij het behalen van je rijbewijs.

Peter Bedankt voor de super tijd!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 05-10-2013 13:11:
9.4

Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald en ik ben er erg blij mee! Maar hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze met plezier iedere week gingen lessen? In ieder geval de mensen die hebben gelest bij Ven-Rij.

Ven-Rij is een uitstekende rijschool waarbij je Peter als vaste rij-instructeur hebt. Het voordeel hier van is, is dat je begeleid wordt door iemand die er verstand van heeft en dat jou op een leuke en gezellige wijze wilt bijbrengen. Zelfs als je na je les met vragen zit, kun je gewoon bellen.

Afspraak is afspraak. Peter zal altijd op de afgesproken locatie staan en op de afgesproken tijd. Dit maakt niet uit of het thuis, op school of op het werk is.

Verder raad ik je aan om naar de theorie lessen te gaan die hij bij hem thuis verzorgt. Dit is zeer persoonlijk, omdat je maximaal in een groepje van vijf zit. Als je zelf inzet toont, dan heb je je theorie al op zak.

Met examens en toetsen zal Peter altijd meegaan. Dit neemt een groot deel van je spanningen weg waardoor je minder gespannen je examen kunt doen.

Ik wil Peter bedanken voor de leuke tijd en ik raad je aan om bij Ven-rij te lessen!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 06-09-2013 14:00:
8.2

Het was super om bij ven-rij te rijlessen! Peter geeft super les! Ik ben heel blij dat ik bij hun heb gelest! Ben in 1 x geslaagd dus heeeeeeeeel erg bedankt en iedereen; kom rijlessen bij rijschool ven-rij in venray!
Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 28-06-2013 11:43:
10.0

Vandaag 28-06-2013 mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Ven-rij.
Zeer leuke tijd gehad, waarbij Peter altijd zeer geduldig was.
Houd zich ook altijd aan de gemaakte afspraken. Als ik om 10 uur een rijles had, was peter er ook altijd om 10 uur.

Ik zou ook iedereen aanbevelen iedereen hier rijlessen te nemen. Heel erg bedankt voor de rijlessen.

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 10-06-2013 17:13:
10.0

Woensdag heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Peter.

Peter heeft geduld en geeft goede uitleg, hij is altijd in voor een grap en is zeer gezellig!

Ook sleept hij je door makkelijke en moeilijke tijden.

Als je vragen hebt kun je altijd bij Peter terecht en hij verteld er zelfs een leuk verhaaltje bij zodat je het beter kunt onthouden!

Ook kan Peter heel goed inschatten hoe je ontwikkeling er voor staat.

Peter, hartstikke bedankt wat je voor mij hebt gedaan! Ik heb erg veel zin om te gaan touren maar ik zal jou gezelligheid en je fijne auto zeker missen!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 29-05-2013 12:43:
10.0

Ongeveer een week geleden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik kijk met plezier terug op mijn rijlessen. Peter geeft je de tijd die je nodig hebt om te leren. Het maakt niet uit als je bepaalde dingen niet zo snel oppakt. Hij weet goed wat je al kan en waar je nog aan moet werken.
Ook was het altijd gezellig in de auto. Peter is altijd vrolijk en zorgt ervoor dat je met een fijn gevoel de auto ook weer verlaat. Ook als de les iets minder is verlopen naar je eigen gevoel.

Peter heel erg bedankt voor de rijlessen!!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 13-05-2013 14:54:
9.8

Bij deze rijschool vond ik de instructeur heel erg gezellig, waardoor de lessen hartstikke leuk, maar ook leerzaam waren.

Ze waren vooral leerzaam omdat één ding elke les weer duidelijk werd: ook als je denkt dat je nou eindelijk eens alles goed deed, was dat niet zo. Er waren altijd nog meer dingen om op te letten. Doordat ik hier door Peter op een aardige, niet boze of gefrustreerde, manier op gewezen werd waren het geen dingen om over in paniek te raken, maar om verder aan te werken.

Naast leerzaam en gezellig vond ik de lessen ook heel betrouwbaar. Peter was altijd op tijd, hield zich aan alle afspraken maar boven alles voelde ik me altijd heel veilig in de auto bij hem. Met hem ernaast zal je nooit in een groot ongeluk terecht komen!

Ben je dus op zoek naar gezellige, leerzame lessen die vlot verlopen en met een eindeloos geduldige instructeur? Dan is rijschool Ven-Rij zeker een goede keuze!

Peter: heel erg bedankt! Ik ben heel blij met mijn rijbewijs en heb nu ook al flink was uurtjes rondgereden zonder jou ernaast. Gelukkig gaat ook dan alles goed! Ik hoop je nog een keer tegen te komen - of in te halen! Heel hard toeterend!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 25-04-2013 09:07:
10.0

Beste lezers,

Waarom zou u kiezen voor Ven-Rij?
Peter zorgt altijd voor een goede uitleg en een goede service. Hierlangs heeft Ven-Rij een goede prijs-kwaliteit verhouding wat het vooral in deze tijd mogelijk maakt om te lessen!

Ik heb inmiddels mijn rijbewijs al 1 jaar en nog steeds schadevrij! Dit kan ik ook voor veel vrienden van mij zeggen die ook bij Ven-Rij gelest hebben!

Wil je zekerheid? Kies dan zeker voor Ven-Rij!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig

Prijs / Kwaliteit


schreef op 17-04-2013 15:55:
10.0

Nu sinds 2 daagjes mijn rijbewijs binnen. Ik kijk met veel plezier terug op mijn rijlessen. Peter laat je op je eigen tempo ontwikkelen en leren omgaan met de auto. Hij weet erg goed in te schatten wat je kan en waar je nog moeite mee hebt. Ook heeft hij het meteen door als het even 'teveel wordt', waarna hij je even laat stoppen en je even rust geeft. Na een kort gesprekje en een Napoleon snoepje cross je dan weer met een fijn gevoel verder!
Peter weet wat hij doet waardoor je vanaf je 1e rijles met een veilig gevoel in de auto zit.
Naast erg leerzaam is het ook altijd erg gezellig in de auto. Peter is altijd vrolijk, en ik heb hem in de 7maanden dat ik met hem mocht rijden nog nooooit boos of chagrijnig gezien! Hij is erg geduldig en heeft altijd een goed humeur!

Ik kan Autorijschool Ven-rij aan iedereen aanraden, iets wat ik dus ook zeker ga doen!
Bedankt voor alles Peter!
Arianne

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig


schreef op 14-04-2013 13:57:
9.0


Een mooier Kerstcadeau kon ik me dit jaar niet bedenken: Afgelopen maandag mocht ik mijn rijbewijs ophalen!

Twee weken geleden ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Dolblij natuurlijk!

Als ik terugkijk op mijn rijleservaring bij Peter dan komen er 3 woorden in me op: leerzaam, tevreden en humor.

Leerzaam omdat ik elke les wel wat geleerd heb. Ook bij die laatste lessen waarbij ik zelf dacht: Ik kan rijden! Dan waren er altijd wel weer situaties waar Peter mij op wees. Hier kon ik dan de volgende lessen weer rekening mee houden.

Tevreden omdat ik na iedere les met een goed gevoel de auto uitstapte. Zelfs op die dagen dat van alles mis ging op de weg. Dan werd na een babbeltje met Peter alles weer helder en tuften we vrolijk verder.

Dat vrolijk verder tuffen brengt me meteen bij de humor. Want we hebben wat afgelachen in die lesauto! Geen onderwerp was te gek. Dat maakte het rijden ook zo plezierig, want ik had het naar mijn zin en tegelijkertijd was het erg leerzaam.

Dit alles zorgde er voor dat ik een super lestijd heb gehad, en dat ik nu dat felbegeerde roze pasje heb!:driving:

Peter, super bedankt! en als je iemand binnenkort toeterend over de Christoffelkruid hoort komen, dan ben ik dat.

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig


schreef op 14-04-2013 13:54:
9.2

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen. Meer dan ik verwacht had. Het autorijden zelf vind ik op zichzelf al erg leuk, maar met Peter aan je zijde weet je 2 dingen zeker:
1) Hij weet wat hij doet, is goed met mensen, en past zijn lessen aan aan de persoon, en:
2) je hebt een erg leuke tijd!

Hij heeft veel mensenkennis en dat helpt in dit vak! In plaats van dat je een rigide oude vent in je mik geworpen krijgt, die alles op zijn eigen manier geleerd wilt hebben, of een jonge knaap die geen idee heeft wat hij doet, krijg je een nog niet zo'n oude vent in je mik geworpen, die zich met heel zijn hart en inzicht inzet voor waar jij je bevind in het leerprocess. Klasse!

Met rijschool Ven-Rij, ervoer ik onzelfzuchtige betrokkenheid van A tot Z.

Mijn dank is groot!
Bentinho

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig


schreef op 13-04-2013 23:22:
10.0

Nu bijna op voor mijn examen, veel plezier gehad in de auto. Peter leert je goed kennen en weet meteen wat je wel en niet aan kan. Op die manier weet je waar je aan toe bent en ga je goed en snel vooruit.
De theorie lessen zijn eveneens goed. Een een klein groepje heb je gewoon in de huiskamer les. Het is erg persoonlijk en leerzaam!
Ven-rij is een top rijschool!!!

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig


schreef op 12-04-2013 19:40:
10.0

Gister heb ik voor het laatst met onze Peter rond gereden.
Na ong een jaar heb ik eindelijk mijn papiertje (nu pasje) binnen gehaald. Vind ik natuurlijk helemaal geweldig!! Er is alleen een heel heel heel groot min punt....! Nu zal ik dus nooit meer met onze lieve Peter gaan rond rijden :O :( Peter ik vond het super gezellig om met jou rond te rijden. Ik heb met je gelachen, plezier gehad alles. Tuurlijk ik was ook un keertje wel eens boos maar dat was alleen omdat het niet zo goed ging dan. Maar dan zorgde jij er ook weer voor dat er zo weer een lach was :) Ik zal het rond rijden zeker wel gaan missen met jou. Maar we zullen elkaar vast en zeker nog vaak zat zien op de weg! Peter het was super om bij jou rijles te mogen volgen! En daarvoor bedank ik jou :)
PETER BEDANKT!! JIJ BENT SUPER RIJINSTRUCTEUR!! :D
José van den Munckhof

Betrouwbaar

Uitleg

Humeur

Geduldig


Reviews van andere bronnen

Eén bezoeker heeft een review geschreven over Autorijschool Ven-Rij op rijschoolspot.

Meest recente review:

schreef op 16-04-2013:
Ik heb erg genoten van mijn rijlessen. Meer dan ik verwacht had. Het autorijden zelf vind ik op zichzelf al erg leuk, maar met Peter aan je zijde weet ...
(bron rijschoolspot)

Beoordeel mij!

Soort les:
Aantal lesuren gevolgd:
Status opleiding:
Wat vind je van deze rijschool?
Wat vind je van de instructeur?
Betrouwbaar:
Uitleg:
Humeur:
Geduldig:
Prijs/Kwaliteit:
 
Naam:
E-mail: (Niet zichtbaar op de site)
Spelregels:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.