6584 rijscholen & 11507 reviews

Beoordeel deze rijschool ›
kaart van Venray

Contactgegevens

Autorijschool Ven-Rij Christoffelkruid 26 5803CJ Venray
Website: http://www.ven-rij.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Ven-Rij

10 django pouwels schreef op
eindelijk geslaagd. het heeft de nodige zweet en tranen gekost maar het is eindelijk gelukt. de lessen waren altijd gezellig en leerzaam. als het nodig was kon peter ook streng zijn, maar goed ook. peter, bedankt voor de leuke lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jarno Hendriks van de Weem schreef op
Super lessen gehad bij Peter, het was altijd een plezier om met Peter te lessen, hoewel ik de eerste keer niet geslaagd ben, heb ik het deze keer wel gered. Iedere les was weer een feestje. Serieus op de momenten dat het nodig was en plezier voor 10, ondanks veel gedonder op mijn rijstijl af en toe heb ik het nu toch aardig onder de knie. Kortom heel tevreden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Mirjana schreef op
Geweldig leuke en leerzame lessen gehad! Wanneer ik soms dacht het rijbewijs nooit te zullen halen, is het me zojuist gelukt dankzij Peter. Betrouwbaar, gezellig en leerzaam. Kortom; alles is Venrij bij Peter!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 tom troisfontaine schreef op
Autorijschool Ven-Rij een prima rijschool. theorie + praktijk beide de eerste keer kunnen halen dankzij geweldige lessen van Peter. Tijdens de rijlessen wist Peter het altijd gezellig te houden met genoeg grapjes onderweg zat je altijd met plezier op de weg. Hoe vaak ik het ook probeerde om een ongeluk te veroorzaken Peter was er altijd optijd bij om het te verkomen. Dus heb je graag een vaste instructeur dan is Ven-Rij wel een echte aanrader. Peter Bedankt voor de gezellige rijlessen en het leren van auto rijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 chamberlaine schreef op
super zonder peter had ik niet alles in een keer gehaald ga zo door peter zorg voor meer veilige autodbestuurders op de weg dan zorg ik voor meer ervaring :p
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens